JR Skræp

Skræppen – nu også for børn

Glædelig sommerferie – varmen er over os

Find fejlen på tegningen og vind!

Af Dorit Barbara Strandgaard

Hej JR Skræp-læsere

Har du lagt mærke til, at der er en stor fejl på tegningen forneden? Det er en stavefejl, men hvilket bogstav er det, der mangler?
JR Skræp vil gerne have så mange sms’er som muligt – så send svaret inden den 10. juli 2013 på mobilnummer 20 10 16 96.

Lav en flot sommertegning
JR Skræp vil gerne have flotte sommertegninger med i bladet. Lav en sommertegning, skriv dit navn og adresse på bagsiden nederst. Så kan du blive den heldige JR Skræp-læser, som får sin tegning i bladet, og som vinder 100 kr. på et gavekort til Bog & Idé.

Tegningen skal sendes til: Yggdrasil, Dortesvej 35 A, 8220 Brabrand, eller send den på e-mail: jrs@skraeppebladet.dk

Sommerens boble-slange
Hvis du virkelig vil lave noget sjovt med din familie, så skal du prøve sammen med en voksen at lave en bobleslange, hvor der kommer mange skumbobler ud i en lang bobleslange.

Det, du skal bruge, er:
1 ½- eller 2-liters tom vandflaske. Det er bedst med dem, hvor der har været kildevand i. Og så skal du bruge en gammel sok, hvor der er lidt huller for enden af sokken.

I vandflasken skal du få en voksen til at klippe et hul i bunden, sådan at du kan sætte sokken hen over bunden af flasken, gerne med tape rundt om sokken og flasken.

Så skal du fylde en lille smule boblevand i flasken, som du kan købe i de fleste legetøjsforretninger. Og hvis du vil have, der skal komme farver ud af skumslangen, skal du med hjælp fra en voksen hælde noget frugtfarve eller ufortyndet saftevand ned i boblevandet.

Nu er flasken klar til, at du kan puste i flaskens hals. Husk at passe på, at du ikke drikker boblevandet. Ellers få en voksen til at lave boblerne for dig.

JR Skræp-redaktionen ønsker alle en glædelig sommerferie.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt