Afd. 4: Ny formand for Gellerupparken

Afdeling 4 – Gellerupparken

Abdinasir Jama Mohamed overtager fra Youssef Abdel Kader

Tekst Helle Hansen – foto (kun online) af Bo Sigismund

Gellerupparkens ekstraordinære beboermøde, mandag den 14. maj, foregik i god ro og orden.
Mødet, der blev holdt i Globus1, blev gennemført efter bogen med overholdelse af alle de beboerdemokratiske spilleregler. Det skete oven på det ordinære afdelingsmøde tirsdag den 16. april, der blev suspenderet, efter at der var opstået tumult under mødet.

Valg til bestyrelsen
De fremmødte beboere ved mandagens møde repræsenterede 84 lejemål, og de kunne enstemmigt godkende bestyrelsens beretning.
Derefter fortsatte dagsordenen videre til punktet med valg af seks medlemmer til afdelingsbestyrelsen, der i alt består 13 medlemmer.
Efter at der var blevet talt stemmer, kunne det offentliggøres, at nyvalgt til afdelingsbestyrelsen er Faisal Mohamed og Ali Mirza Ali. Mens der var genvalg til Youssef Abdul Khader, Ali Khalil, Nezar Ajjawi og Jamal Mohammad. Førstesuppleant blev Helle Hansen efterfulgt af Amal Mohamed Moalin og Mohammad Edwan.

Siden beboermødet har Elsebeth Frederiksen af personlige årsager valgt at trække sig fra bestyrelsen. Hermed er Helle Hansen nyt medlem.

Bytten rundt
Tirsdag den 15. maj holdt Gellerupparkens afdelingsbestyrelse konstituerende møde. Her blev tidligere næstformand Abdinasir Jama enstemmigt valgt til formand. Han tager over efter Youssef Abdul Kader, der ikke kan få arbejdslivet til at hænge sammen med de mange opgaver, der følger med formandsposten. Youssef blev i stedet udnævnt til næstformand for bestyrelsen, som derudover konstituerede medlemmerne til en lang række interne udvalg samt udpegede repræsentanter til forskellige arbejdsgrupper og andre bestyrelser, hvor Gellerupparken er repræsenteret.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt