Afd. 4: Nye ansigter i afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken

Afdeling 4 – Gellerupparken

Velbesøgt møde med valg, budget og ungdomsby

Af Lars Christensen og Elsebeth Frederiksen, fotos Lars Christensen

Torsdag den 21. april var der valg til bestyrelsen i afdeling 4., Gellerup. Syv pladser var på valg, og der var kø ved tilmeldingen. Mange ønskede indflydelse.
Formand Helle Hansens korte beretning inkluderede blandt andet en opsummering af byggerod og renoveringsplaner, samt en velkomst til den nye nabo-afdeling – det er den nye ungdomsby.

Der var mange, som ville have indflydelse, men først skulle de skrives på listen hos sekretær Connie Nedergaard.

Der var mange, som ville have indflydelse, men først skulle de skrives på listen hos sekretær Connie Nedergaard.

Problemer med YouSee
Gellerupparken er i løbet af 2016 skiftet til YouSee. Det er ikke gået uden problemer, men Helle Hansen oplyste til mødet, at der bliver arbejdet på sagen. Arbejdet med at føre kabler i alle lejligheder er gået uden de store problemer, men nogle oplever desværre at få de forkerte regninger. Hvis nogen får en forkert regning, skal de vente med at betale den. Hvis man har problemer, så kontakt it-udvalget, så kan de være behjælpelige.

Regnskabet vedtaget
Regnskabet skulle godkendes, og det blev det. Men overskuddet var kun på 214.000 kroner. Der blev ellers sparet 2,7 millioner kroner på hærværkskontoen sidste år. Men der har været en negativ renteindtægt, som har ædt det hele, og afkastet fra de penge, der var sat til at yngle, kom aldrig. Heldigvis var der overskud, og regnskabet blev vedtaget med 62 stemmer for og 14 imod.

Bestyrelsen i Gellerupparken med den nye formand, Youssef Abdul Kader, som nummer tre fra venstre.

Bestyrelsen i Gellerupparken med den nye formand, Youssef Abdul Kader, som nummer tre fra venstre.

Valg til bestyrelsen og Skræppebladet
Fire medlemmer blev genvalgt, og det gav plads til tre nye ansigter i bestyrelsen, blandt andre kun 19-årige Shaio Husein Mohamed. Også Mohammed Edwan og Mustafa Omar Botan fik nok stemmer og kan nu kalde sig bestyrelsesmedlemmer i afdeling 4, Gellerupparken.
Bestyrelsen har siden beboermødet konstitueret sig, og Youssef Abdul Kader er ny formand, mens Abdinasir Jama Mohamed er ny næstformand.

Nyvalg til Skræppebladet
Der blev også valgt tre repræsentanter til Skræppebladet. Her blev Helle Hansen genvalgt, Sean Ryan Bjerremand, som tidligere har været aktiv på bladet, kom ind igen, og så kom et helt nyt redaktionsmedlem med, nemlig Louise Elm Niemann.
Velkommen til redaktionen, og vi ser frem til samarbejdet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt