Hvor er foreningerne i Brabrand Boligforenings områder?

Hjælp os med at hjælpe jer med indstik (med alle forenings- og kontaksoplysinger)

af Hans Esmann Eriksen. Illustration af Jesper Ankjær

Danmark er foreningernes land, og inden for Brabrand Boligforenings områder lever og virker et utal af foreninger og klubber, der hver for sig medvirker til at skabe aktivitet og liv i boligområdet.

Det er det liv og de aktiviteter, der kan være med til at udvikle afdelingerne til en attraktiv bebyggelse. Det sker, fordi det er gennem kontakter til og aktiviteter med andre fra boligområdet, den enkelte opbygger en tilknytning til området og begynder at føle sig tryg og ”hjemme”.

Indstik
Skræppebladet har tidligere udgivet et indstik med adresser og telefonnumre på de foreninger og klubber, der er i området. Den har længe trængt til en opdatering.

Derfor har vi brug for hjælp fra de klubber og foreninger i området, der ønsker at være synlige over for potentielle nye medlemmer i området.

Det sker lettest for jer, ved at I send­er en e-mail til Vibeke Dam Hansen, der er sekretær for afdelingsbestyrelsen i afdeling 4. Vibeke ophold­er sig i Yggdrasil på telefon 86 25 10 17, og jeres e-mail kan I sende til
viha@bbbo.dk.
Det er vigtigt, at alle klubber og foreninger herigennem sikrer, at alle data om deres foreninger er rigtigt opdaterede.

De oplysninger vi er interesserede i er bl.a.:
Foreningens navn, Adresse, formand/kontaktpersons navn, formand/kontaktpersons telefonnummer, e-mail-adresse og hjemmesideadresse.

Deadline for indsendelse af foreningsoplysninger søndag d. 1. marts

Vi håber på foreningernes og klubbernes aktive medvirken til, at listen bliver så komplet og så korrekt som muligt.

– – –

Webredaktionen orienterer: Hvad er et indstik?
v/ Ulrik Ricco Hansen (denne del er ikke med i det trykte magasin)

Et indstik er en tilføjelse til et magasin og ofte placeret midt i bladet. Det ses tit at et indstik er hæftet fast sammen med de øvrige sider i magasinet, men det behøver det ikke at være. Et indstik består ofte af et enkelt stykke foldet papir (=fire sider), men det kan godt være et “mini-hæfte” med flere sider, der ligger inden i hovedmagasinet.

Navnet indstik hentyder til, at det er noget der er stukket ind i en almindelig udgivelse. Det ses derfor ofte at en artikel begynder på en venstre side, afbrydes af indstik (indtil læseren fjerner det) og fortsætter på højresiden efter indstikket.

Skræppebladets indstik har typisk været et enkelt ark, som mange beboere, ansatte i administration og valgte bestyrelser har hevet ud af bladet og brugt som telefontavle.
Med internettets store udbredelser er der dog nye krav til et indstik, ikke mindst elektronisk formidling af kontaktinformation.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt