Blok Party Light Mini disko for fuld drøn

De mindste havde en herlig festaften i Cirkus Tværs med stopdans, limbo og besøg af Otto

af Helle Hansen

Blinkede lamper, røgkanoner og høj musik var sammen med Cirkus Tværses manege med til at danne den perfekte ramme om det først Blok Party Light mini disko for de 10-14-årige.

Det var Cirkus Tværs, der sammen med Unge4Unge og Klubberne i Gellerup stod bag festen for områdets mindste, som tog i mod tilbudet om at komme på sodavandsdiskotek med begejstring.

Og selv om det langt fra var fyldt op på dansegulvet, så fik de unge alligevel fornemmelsen af, hvordan man skal begå sig på et diskotek, selv om flere af drengene og pigerne til at begynde med var lidt generte for at bevæge sig ud på gulvet.

Affaldsmonstret Otto kiggede forbi børnediskoteket og hilse på børnene, som også dansede Limbo og ballondans i løbet af aftenen. Og de friske piger fra Unge4Unge fik også organiseret arabiske kædedans, da dj’en satte arabisk musik på anlægget.

Børnene begejstring og opbakning til diskoteket fik både Unge4Unge, Cirkus Tværs og Klubberne til at love, at det langt fra sidste gang, at der bliver holdt sodavandsdiskotek i cirkusbygningen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt