Smølfen i Holmstrup er genopstået

Her mødes børn og hænger ud

tekst og foto af Jens Skriver

Smølfen i Holmstrup er igen blevet træfpunkt for alle interesserede børn. Det er vist 1½ år siden, den lukkede, men der blev ved med at dukke børn op foran lokalerne, som flere aktiviteter er fælles om. Beboerrådgiveren spurgte, om han skulle lukke dem ind.

Da jeg var på besøg, var det først anden gang, aktiviteten var åbnet igen. ”Rigtig dejligt at se børnene. De søde piger stod udenfor,” siger Annette Knight, som sammen med Svend Ove Boehm foreløbig passer stedet.

”Ind til videre er der dukket syv børn op, men alle børn, som har lyst til spille spil, sidde og snakke, mødes med andre børn eller hænge ud, er meget velkomne. Her skal altid være to voksne, men andre voksne er mere end velkomne. Vi sørger for saftevand til hver gang og ofte saltstænger. Resten af slikken kan købes.”

Børnehøjde

”Det er godt nok billigt,” siger en dreng. Han har 20 kr. med, men finder ud af, at dem har han slet ikke brug for. I aktiviteten er der en playstation og billard, men alt skal undersøges. Børnene morer sig dejligt. ”Det er vigtigt med et mødested for børn,” understreger aktivisterne, ”og det skulle gerne hvile i sig selv.”

Hensigten
Annette forklarer: ”Der skal være et sted for børn. Det har vi manglet. Det var synd, da Smølfen lukkede. Vi håber flere forældre kommer til. Det eneste, det drejer sig om, er at børn kan være sammen”.  Svend Ove føjer til:
”Jeg synes, børn skal have et sted at slappe af uden nogen planlagte programmer.”
Der er åbent hver torsdag kl. 18.30 til 21.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt