Gratis uddannelse i journalistik i Århus Vest

Lær at skrive, fotografere og webredigere – men vær hurtig med en tilmelding

tekst og arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Borgerportalen Århus Vest starter i efteråret et nyt journalistisk kursus, hvor ganske almindelige borgere kan lære journalistik og på rekordtid blive så velbevandrede i faget at de f.eks. kan skrive, fotografere og webredigere til borgerportalen Århus Vest.

Birger Agergaard byder velkommen til et nyt hold på borgerportalen Århus Vest.

Birger Agergaard byder velkommen til et nyt hold på borgerportalen Århus Vest.

Skræppebladet har indledt et samarbejde med borgerportalen, der bl.a. betyder at alle beboere i Brabrand Boligforening kan gøre brug af tilbudet via Skræppebladet, uanset hvilket postnummer de bor i.
Borgerportalen tilbyder et intensivt forløb over tre-fire måneder med en ugentlig mødedag (to en halv time), et par lørdags-workshops + hjemmearbejde.
Du får konstruktiv kritik på alt, hvad du skriver og fotograferer, så en stor del af indlæringen følger princippet ”learning by doing”.
Personligt digitalkamera bliver stillet til rådighed i uddannelsesperioden.

Efterårsforløb
Kurset er gratis for deltagerne. Det starter i september og slutter før jul. Undervisningen foregår som ud­gangspunkt i Kulturhuset i Herreds­vang (det nye bibliotek), hvor der bl.a. er computere til rådighed for alle kursister.
Senest 2. september skal du indsende en ansøgning til borgerportalens projektleder Birger Agergaard, men du kan også via Skræppebladet søge om at få en plads på holdet (samme tidsfrist). Du skal være medlem af redaktionen eller være frivillig på Skræppebladet for at nyde godt af samarbejdsaftalen.

urh-arkiv-blok-journalist

Du kan naturligvis som privatperson med bopæl i postnummer 8220 eller 8210 søge optagelse på holdet uanset, om du kender Skræppebladet og borgerportalen i forvejen.

Tilmelding
Send senest den 2. september en kort ansøgning til projektleder Birger Agergaard på mailadressen: birger@bydele.dk. Skriv, hvorfor du gerne vil med på kurset, og skriv lidt om din baggrund.

Beboerblad og borgerportal

Samarbejdet mellem Brabrand Boligforenings forenings- og beboerblad Skræppebladet og borgerportalen aarhusvest.dk er især blevet konkretiseret på Skræppebladets seminar kort før sommerferien. Samarbejdet indebærer bl.a. at Skræppebladet vil trykke udvalgte artikler fra borgerportalen, ikke mindst fra det nye projekt, der involverer skoleklasser.

Læs mere/ kontakt
Det Boligsociale Fællessekretariat: http://bydele.dk

Borgerportalen Århus Vest: http://aarhusvest.dk
Projektleder Birger Agergaard: birger@bydele.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt