Traveklubben Lunterne

Hver mandag mødes de ved fælleshuset og traver

tekst og foto af Lone Nielsen

Foreningen blev startet i Johanne Munkholms køkken for 3 år siden. Det var med Johanne, René Werell og Jytte Nielsen. Siden er klubben vokset til 31 medlemmer, som er fra afdelingerne 7, 15, 23 og 24. Hver mandag mødes vi så ved Fælleshuset i afd. 7/15 kl. 9.30. Der er lagt en plan over, hvor turene går hen, enten går man, eller hvis det kræves, så kører vi ud.

Vel tilbage i huset igen, drikkes der kaffe, og vi får så dejlig rugbrød, franskbrød og i ny og næ en kage. Aase laver også engang imellem lidt andet godt til ganen.

Billede 378

Vi har også andre arrangementer ud over vores gåture, sidste år var vi en tur i Ree Park. I år har vi været på mange små udflugter, det har også været ret hyggelig.
Vi er så heldige, at Abilds lægger sommerhus til 2 gange om året.

Først på året er vi der til stor frokost, den næste tur er inden jul, hvor vi samler ind til det årlige Julemarked. Der samles gran, kogler og mos, der alt sammen bliver brugt til Juledekorationer. Når arbejdet så er færdigt, vender alle mand tilbage til et dejligt varmt sommerhus, hvor Per har lavet gløgg og varme æbleskiver.

Billede 371

Festspil på Vilhelmsborg
Der har været ture til Vilhelmsborg 3 år i træk for at se festspillet, man mødes til spisning inden festspillet, det er bare helt kanon. Alle glæder sig til den dag.
Næste års tema er Midt om natten.

Julehygge
Der bliver 28. november lavet Julestue i afd. 23, hvor der bliver solgt juledekorationer, som man selv har lavet i dagene op til. Der bliver også solgt hjemmestrikkede julenisser og ja, så kan man da også købe gløgg, æbleskiver og ris à la mande. Der vil også være salg af l

Læs mere på www.lunterne.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt