Afd. 4+5: Gellerup fejrer Grundlovsdagsfest for alle

Afdeling 4: Gellerupparken. Afdeling 5: Toveshøj

Vil du være med til at arrangere festen, så kom med til møde

af Gia Zwettler, beboeraktiv

Lørdag den 5. juni er Grundlovsdag, og den skal fejres med en stor fest for alle i Gellerupparken og Toveshøj. Vores ønske er, at det bliver en dag, hvor vi styrker fællesskabet, mangfoldigheden – og synliggør for omverden, at Gellerupområdet er et dejligt sted at bo.

En festdag med mange aktiviteter
Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, men der er allerede masser af gode idéer. Blandt andet påtænker vi at starte dagen med et optog gennem området, en scene med lokale musikere mm., masser af lege og konkurrencer, gøglerforestilling med Cirkus Tværs, indvielse af den nye grusfodboldbane og så selvfølge en grundlovstale eller måske flere.

Samarbejde på tværs af landet
Vores lille planlægningsgruppe er også blevet kontaktet af det nystiftede Nydansk Ungdomsråd, som gerne ville lave en mere alternativ og mindre støvet grundlovsdagsfest her i Gellerup, så de kommer også med nogle frivillige, masser af goder idéer og en pose penge. Det nye råd vil også gerne samtidigt arrangere grundlovsdagsfester i Mjølnerparken og Vollsmose.
Vil du være med
Vi er meget interesseret i at få flest mulige foreninger og beboere med så mød op og vær med til at lave alletiders grundlovsfest i Gellerup.
Mandag d. 10 maj kl. 16.30 – 18.00 og Onsdag d. 2 Juni kl. 16. 30 – 18.00 i beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A.

Har du ikke mulighed for at deltage, men interesseret i at være med, så kontakt vores koordinator Gia på 31 13 18 80 eller giazwettler@hotmail.com
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt