Afstemning om helhedsplanen udsat igen

Behandlingen af de mange høringssvar skubber tidsplanen for helhedsplanen et par måneder

af Helle Hansen – arkivfoto (kun online) af Ole Vad Odgaard

Det bliver allertidligst til november, at beboerne i Gellerupparken og Toveshøj skal stemme om den endelige aftale om en helhedsplan. Det står fast, efter at den politiske styregruppe på sit møde den 3. juni vedtog en revideret tids- og procesplan, som forlænger forhandlingerne med endnu et par måneder.

Resultatet af forårets høringsperiode viste, at der i alt er kommet 101 høringssvar; en bemærkning fra en myndighed, ni bemærkninger fra diverse firmaer, foreninger samt fællesråd, 46 sms’er, 41 indlæg fra privatpersoner og fire underskriftsindsamlinger med i alt 2358 underskrifter.

Stadsarkitekt Gösta Knudsen modtager underskriftslisten. Det er Rima og Khaled fra Protestgruppen mod nedrivninger, der afleverer.

Stadsarkitekt Gösta Knudsen modtager underskriftslisten. Det er Rima og Khaled fra Protestgruppen mod nedrivninger, der afleverer.

Behandling af svarene
Det er behandlingen af mange svar, som trækker tiden ud. De emner, som svarene berører, bliver hver for sig lagt ud til de respektiver kommunale afdelinger til faglig vurdering og stillingtagen for eksempel i Trafik og Veje vedrørende trafikspørgsmål og Natur og Miljø vedrørende naturspørgsmål. Endelig vil der også være en del emner, der skal behandles overordnet og politisk.

Nyt møde til august
Næste møde i den politiske styregruppe er aftalt til at finde sted den mandag den 30. august, og derefter skal den endelig aftale kunne falde på plads på et politisk styregruppemøde, der holdes efter efterårsferien. Det er den endelig aftale, som beboerne i de to afdelingerne skal stemme om, og som også skal vedtages i boligforeningens repræsentantskab samt i Århus Kommune, før helhedsplanen er en realitet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt