Forbundet af Islamiske Foreninger anbefaler ja til Helhedsplanen

Helhedsplan

af Sami Saïdana

Jeg vil som formand for Forbundet af Islamiske Foreninger endnu en gang anbefale beboerne i Gellerupparken og på Toveshøj at møde op til beboermøderne den 30. og den 31. maj.
På beboermøderne finder den endelige godkendelse af Helhedsplanen sted, når de overordnede økonomiske rammer for projektet skal godkendes.

Forbundet af Islamiske Foreninger vil ligesom sidste gang anbefale beboerne at stemme ja til Helhedsplanen, da der ikke er foretaget ændringer som gør, at foreningen ikke kan bakke fuldstændig op om projektet.

På beboermøderne i december stemte et flertal af beboerne i Gellerupparken og Toveshøj ja til Helhedsplanen for området. Vi opfordrer derfor beboerne til endnu en gang at komme til møderne i maj og tilkendegive deres ja til planen, så den bliver endeligt godkendt. Et ja til Helhedsplanen vil fortsat give mulighed for en moske i Gellerupområdet.

Jeg håber derfor, at beboerne i Gellerupparken og på Toveshøj endnu en gang vil komme og afgive deres stemme til fordel for Helhedsplanen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt