Leder

Tid til at lade op

af Sebastian Adorján Dyhr

I den forgangne måned afventede vi i Skræppebladets redaktion med interesse, om repræsentantskabet ønskede bladet som et afdelings- eller foreningsblad. Og vi er i redaktionen glade for fortsat at være et foreningsblad, der udkommer til alle beboere i Brabrand Boligforening.

Vi står ikke stille; men udvikler løbende på indholdet i Skræppebladet, så det forhåbenligt byder på interes­sant og vedkommende læsestof for alle modtagere af bladet.

Derfor taler vi jævnligt om, hvordan vi kan gøre Skræppe­bladet endnu bedre og mere relevant for netop DIG. Men uden reaktioner fra læserne bliver det mest til vore egne gætterier om dine og din nabos ønsker til bladet. Og da ingen af os er tankelæsere, håber vi på, at du vil fortælle os din mening om det, vi laver. Hvilke emner er spændende, hvad må vi gerne skrive mere om, og hvad er ikke så vellykket? Send os en e-mail og begrund meget gerne dine holdninger, så vi kan blive klogere på, hvad der duer, og hvad der ikke duer.

På de kommende afdelingsmøder er der flere steder valg af repræsentanter til Skræppebladets redaktion, og uanset om du er ung eller gammel, ordblind eller uddannet journalist eller noget midt i mellem, så kan du stille op til redaktionen.

Det gælder bare om at have noget på hjertet, lyst til at skrive og formidle stof til naboer og øvrige beboere og ønske at være med til at arbejde for et godt og spændende beboerblad, og på den måde kan man endnu lettere være med til at få det gode og interessante stof i bladet.

Med sommeren og ferien skulle der gerne være tid til afslapning og samlen kræfter til en ny arbejdsperiode. Det er derfor mit håb, at alle folkevalgte, medarbejdere og alle beboere i øvrigt vil vende tilbage efter ferien med positive oplevelser og erfaringer i bagagen klare til at tage hul på arbejdet med fornyet energi, så­ledes at der kan være fokus på samarbejde, fælles ud­vikling og problemløsning, at vi alle vegne kan møde hinanden med respekt og åbenhed.

Med ønske om en god sommer til alle.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt