Meyer-projektet i Gellerupparken og Toveshøj

Se her, hvordan du undgår de typiske fejl i sorteringsgårdene

tekst af Ulla Bording Jørgensen, Meyer-projektet.
fotos af Omar Azzam, Meyer-projektet & illustration af Laila Brandt.

På Toveshøj er sorterings-gårdene til affald netop blevet sat i stand, og nye skilte bliver hængt op, så man tydeligt kan se, hvordan affaldet skal sorteres. Meyerne ser 3 fejl, som ofte begås ved sorterings-gårdene: 1. Madaffald i sorterings-gården, 2. Tøj i sorterings-gården, 3. Forkert affald i elektronikburet.

Fejl nr. 1 – mad i sorterings-gården: Gammel mad lugter grimt og tiltrækker rotter. Derfor skal mad altid lægges i affaldsskakten eller i den blå container for småting, der skal brændes.

Fejl nr. 2 – tøj i sorteringsgården: Tøj bliver hurtigt spredt ud, og man går og falder i det. Tøj skal i den blå container for småting, der skal brændes. Er tøjet helt uden huller og rent, så giv det til Genbrugsland bagved Bazaren eller til Allan Fisker. Allan tager imod tøj på Bentesvej 31 ved den udvendige cykelkælder. Der er billede på døren nedenfor trappen, hvor tøjet skal sættes. Ring eller send en sms til Allan på tlf.: 51 25 52 51, så han ved, at der er tøj til ham.

Fejl nr. 3 – papir, glas og madaffald i elektronikburet: Elektronikburet er KUN til elektriske apparater, som fx lamper, radioer, tv, computere eller hårtørrere. Det er helt forkert at lægge reklamer, glas eller madaffald i elektronikafdelingen. Reklamer skal i papircontainerne og glas i glascontainerne, som også står ved sorterings-gården

Husk desuden at sætte møbler helt ind til væggen, så din nabo også kan komme ind med sit affald:

Meyer-projektet for et renere Gellerup vil hver måned skrive om indsatsen.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt