Lederen

Gør noget sammen

af Sebastian Adorján Dyhr

Som beboer i Brabrand Boligforening har man et utal af muligheder for både at stifte nye bekendtskaber og lære sig nye færdigheder, og det endda på én gang.

I mange afdelinger er der, som du hver måned kan læse om i Skræppebladet, forskellige aktiviteter, der spænder over fællesspisning, fæl­les udflugter, pen­sionistklubber, syklubber og foreninger af forskellig art, der er åbne for beboere i flere afdelinger. Den mest kendte er nok Håndbryggerlauget, der har til huse i Tousgaardsladen. Derudover er der natur­ligvis afdelingsbestyrelserne, der giver de aktive mulighed for at være med til at præge deres afdeling.

Desuden er der naturligvis Skræppebladet, som du sidder med i hånden, hvor alle bebeoere er mere end velkomne til at skrive og deltage i større eller mindre grad. Den faste redaktion vælges på af­delingsmøderne; men har du lyst til at være med til at skrive om og for din afdeling eller for alle afdelinger, om boligpolitik, madopskrifter, om bøger, musik, have, altankasser eller andet, så er det bare at henvende sig.

Vi er ikke professionelle journalister, og kræver heller ikke, at du er det; men har du noget på hjertet, og kan du forholde dig seriøst til stoffet, kan du sagtens skrive.

Vi vil rigtig gerne have, at du som læser finder Skræppebladet interessant og læseværdigt; men da vi, der er i redaktionen, ikke kommer jævnligt i alle afdelinger, kan vi desværre heller ikke følge med i, hvad der rører sig alle vegne. Vi behøver derfor din hjælp til at gøre Skræppebladet nærværende for netop dig og din nabo.

Fortæl os, hvad der interesserer dig, og fortæl os, hvad der skal ske eller er sket i din afdeling.

Skriv et brev eller send en e-mail, så kan vi blive klogere på dine ønsker.

Med ønske om et godt samarbejde
og en smuk november.
/Sebastian
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt