Afd. 24: Affald uden svineri?

Afdeling 24: Skovhøj 24

En afgud er blevet til renligheden selv

tekst og foto af Bo Sigismund

Hvor svært kan det være ? Den moderne teknologi har skabt skraldsug, mobilsug, molokker, genbrugspladser og bestilt afhentning. Ikke desto mindre kan der stadig findes beboere, der giver blankefanden i det hele og bare smider affald, hvor de synes.

Og nej, det er ikke afdeling 4 eller 5 denne gang !

Disse to fotos stammer fra afdeling 24 – Skovhøj i Hasselager – og er fra december og januar. Her er nogen, der åbenbart ikke har tænkt sig at tage hensyn hverken til de andre beboere, driftspersonalet eller almindeligt miljø.

For to måneder siden fik alle husstande en skrivelse og anvisning med advarsel om, at der kan følge en regning for at få det fjernet.
Både afdelingsbestyrelsen, som er bevidst om et godt og rent miljø, og driftspersonalet, som har andet at gøre end at rydde op efter svinske beboere, synes, at der snart bør gøres alvor af truslen.

En molok var en afgud fra det Gamle Testamente. Nu om dage er det en underjordisk affaldsbeholder, der tømmes periodisk.

Meget mere renligt og ikke så slidsomt som gamle dages skraldebøtter i kælderen. Der, hvor de ellers findes, er de populære og lette at bruge rigtigt.

At det ikke er spor svært kunne ses på affaldspladserne hos naboerne i afdeling 7, 15 og 23, hvor systemet virker, og der er pænt.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt