Afd. 19: Intet festlokale? Jamen så må festen rulle ind i lejlighederne

Afdeling 19 – Bronzealdervænget

Kreative løsninger i ungdomsbolig-afdelingen

tekst og foto af Ulrik Ricco Hansen

Det er ikke fordi, der mangler et fælleslokale i Bronzealdervænget. Faktisk er der så mange af dem, at det kan være svært at finde ud af, hvilket et der bruges til afdelingsmødet:
Hver beboergang på hver etage i hver blok har sit eget fælleslokale i den sydlige ende af bygningen. Altså en masse små fælleslokaler i stedet for et stort festlokale, som mange andre afdelinger har.

Cykler for at holde fest
Tidligere har beboerne i afdelingen, der som den eneste består udelukkende af ungdomsboliger, klaret udfordringen ved at rydde cykelskuret. Dette er ikke særlig nemt eller særlig praktisk, så i det seneste år har afdelingsbestyrelsen arbejdet med en ny ide: en rullende bar, der kan flytte festen fra gang til gang og fra blok til blok.
Rullende bar

Den rullende bar var et af de emner, som næstformand Rasmus Danielsen fortalte om i afdelingens årsberetning på beboermødet den 12. september.
Den rullende bar forventes at være klar til indvielse ved en fest den 30. september. Der er både fadølsudskænkning og støddæmpere indbygget, så baren kan klare den hårde behandling over fliser og trin.

Lokkende kage
Beboermødet blev holdt i bygning 12 i stuen. Skræppebladets udsendte ventede udenfor i regnen sammen med regnskabsafdelingens Flemming Andersen og Troels Bo Knudsen fra Toveshøj og foreningsbestyrelsen, indtil en venlig beboer kom forbi med kode til dørtelefonen og lukkede os ind. Her ventede både afdelingssekretærerne Connie/Katja og en dejlig nybagt chokoladekage, som Rasmus havde bagt.

Beboere i mindretal
Senere kom også afdelingens inspektør Robert Sørensen (der selv kunne låse sig ind). Man kan sige, at der var en frygtelig masse ikke-beboere i forhold til beboere. Måske er det en del af forklaringen på, at mødet gik så hurtigt, effektivt og smertefrit: Alt blev vedtaget 100%, der blev valgt en fuldtallig bestyrelse og et redaktionsmedlem til Skræppebladet.
Hvorfor skal et beboermøde tage ret meget mere end en time?

Velkommen på Skræppen
Beboervalgt nyt redaktionsmedlem for Bronzealdervænget er Lise Hansen. Velkommen til dig! Håber, at du løbende får tid til at skrive et par artikler ved siden af dit historie-studie og arbejdet i afdelingsbestyrelsen, hvor du også tidligere har lagt kræfter.

Find afd. bestyrelsen
På Brabrand Boligforenings hjemmeside kan du læse det officielle referat af mødet, der endte med, at følgende blev valgt til afdelingsbestyrelsen:
Lise Hansen
Alexander Skytte Jensen (der hurtigt mødte op efter en sms)
Atchuthan Krishnarajan (kaldet Suthan)
I bestyrelsen er desuden (valgt sidste år for to år): Rasmus Danielsen og John Martin B. Winther
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt