Afsløring: Boligforeningen skifter navn

Brabrand er blevet for småt til boligforeningen, som snart dækker hele kommunen

af Lars Piran

Nye boliger på Aarhus Havnefront og små afdelinger, der skyder frem som paddehætter i den sydlige ende af kommunen i Tranbjerg, Solbjerg og Hasselager har gjort det gamle bynavn Brabrand mere og mere irrelevant som boligforeningens navn.

Derfor barsler foreningsbestyrelsen med at udskifte det snart 62 år gamle Brabrand-navn med et mere tidssvarende og fremtidssikret navn. Det erfarer Skræppebladet.

Det var ellers meningen, at navneforandringen skulle have været holdt hemmelig indtil repræsentantskabsmødet til maj. Men rygterne er begyndt at svirre i det sorte Fort Knox på Rymarken, hvor der på trappegangen allerede nu bliver indgået væddemål om, hvad boligforeningens nye navn skal være.

PR-bureau klar med et bud
Administrationen har været i kontakt med et af byens førende kommunikationsbureauer, som har udarbejdet en vifte med mundrette bud på nye dækkende navne, som kan være med til at skabe en solid platform for boligforeningen i kampen om fremtidens lejere.

BoLiv er et af budene, som foreningsbestyrelsen har skullet overveje, sammen med LivTag og HjemLiv, fortæller en anonym kilde til Skræppebladet. Det skulle dog være det kontroversielle HusVild, som er løbet af med sejren i en skriftlig afstemning i foreningsbestyrelsen.

Lanceringen af det nye boligforeningsnavn kommer ikke til at gå stille for sig. Der er reserveret reklametid på Aarhus Kanalen og T-shirts og kuglepennen til uddeling til alle repræsentantskabets 110 medlemmer. Endelig forventes navneændringen også at få betydning for nærværende beboerblad, som skal vinke farvel til skræpperiet og i stedet indstille sig på en fremtid som HusVild-tidende.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Afsløring: Boligforeningen skifter navn”


  • 1

    webmaster skriver:

    Hej Lars Piran
    Jeg er utilfreds med, at du ikke nævner, at man kan se reklamerne på Aarhus Kanalen allerede fra 1. april.

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt