Afd. 5: Kampvalg for at blive aktiv på Toveshøj

Afdeling 5 – Toveshøj

Afdelingsmøde 23. april 2012

af Birger Agergaard – arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen

Det blev til noget af en afklapsning af kritikeren i Toveshøjs afdelingsbestyrelse, Henning Thomsen. Han har ofte været på tværs og har haft en mængde kritikpunkter gennem årene, og i aftes var det en økonomisk spidsfindighed, som skulle trækkes frem og tilbage. Det var med til at koste ham et genvalg til bestyrelsen.

Blandt hele ni kandidater til tre poster i bestyrelsen fik Henning Thomsen det næstlaveste stemmetal (12). De to øvrige fra den gamle bestyrelse – Ilham Mohamed og Solveig Pedersen – fik hver 43 stemmer. Tredje valgte til bestyrelsen blev Abdulmalik Farah med 34 stemmer.

Arkivfoto: Toveshøj set fra Hasle Bakker

Arkivfoto: Toveshøj set fra Hasle Bakker

Flot fremmøde
Det blev dermed også demokratiets aften. Det er ganske sjældent, at der kan samles ni kandidater til tre pladser, og det var imponerende, at 42 lejligheder var repræsenteret ved afdelingsmødet i Tousgårdsladen. De repræsenterede 84 stemmer, et flot fremmøde.

Suppleanter blev i den rækkefølge, de fik stemmer: Inga Bech, Janna Bønneland, Finn Herskind, Christian Andersen, Henning Thomsen og Per Jessen.
Der var også valg til Skræppebladets redaktion, og denne gang lykkedes det at finde en Toveshøj-beboer til redaktionen. Det blev Abdulmalik Farah, der også var nyvalgt til afdelingsbestyrelsen.

Genvalgt formand
På det konstituerende møde lige efter afdelingsmødet blev Anett Sällsäter Christiansen genvalgt som formand, idet alle pegede på hende. Ilham Mohamed blev næstformand i afdelingsbestyrelsen.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Afd. 5: Kampvalg for at blive aktiv på Toveshøj”


  • 1

    jama skriver:

    så er vi nu sidder glad og tilfreds da Abdulmalik komme ind vore bestyrelse…

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt