Magasinet Gellerup.nu og her (juni ’12)

Nyt til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj

af Birger Agergaard

De unge er endnu engang i front i Gellerup. Det har ikke været et mål i sig selv at fokusere på dem, men igen sker det, at ungdommen møver sig ind i gellerup.nu’s spalter. Hvem sagde, at de unge ikke gider at lave noget?

Historierne kan læses i indstikket til Skræppebladet, som beboerne i Gellerupparken og Tovejshøj får. Det kan også hentes på www.skraeppebladet.dk som pdf, og artiklerne står desuden på portalen www.gellerup.nu

Vi har historien om en ung fodboldtræner, Mahmoud Dirawi (forsidebilledet), som har fået en nyindstiftet pris for sit store arbejde med fodbold-ungdommen. Og vi fortæller om de unge piger, som selv står for at arrangere årets dimissionsfest 28. juni.

Så er der også grundlovsfesten 5. juni, som Nydansk Ungdomsråd og andre unge sætter et stort fingeraftryk på. Og historien om en række kvinder, der uddanner sig til bydelsmødre i Gellerup, og heraf er de fleste også unge.

Vi kan også nævne en ung beboer, Elsebeth Frederiksen, som tog til Serbien som frivillig valgobservatør til det serbiske valg i starten af maj. Elsebeth er også borgerjournalist og har skrevet om en anden ung rumæner, Laurentiu Ciocan, som lægger et stort arbejde i Unge4Unge.

Okay, der er en række andre artikler, som ikke kredser om ungdommen: eksempelvis branden i Bazar Vest, mænds farlige helbred, ældreboliger på Toveshøj og facaderenoveringen i Gellerupparken.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt