Gellerup.nu og her (maj ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Forsidebilledet viser to herlige kvinder på Lokalcenter Gellerup, hvor de igennem systuen knytter bånd med andre kvinder. Vi fortæller om kvinderne og ildsjælen bag systuen.

Beboerhuset Yggdrasil bliver også kaldt ”Det gule Hus”, og det er der også en forening, som hedder. Det er en mandeklub, som – ud over at spille billard og hygge sig – hjælper andre mænd med at forstå det danske samfund.

Virksomhedsskolen er i gang og vil udnytte den store byggeaktivitet i Gellerup til at få unge – der ønsker afklaring – gelejdet ind i byggefagene og måske senere få en uddannelse inden for disse fag. Vi fortæller om alle de projekter, som de unge kan være med til at bygge op.

Alle, der ved lidt om Gellerup, ved også, at det er nemt at miste overblikket over de kolossalt mange aktiviteter, foreninger, netværk og så videre. Vi fortæller om projekt Aktøratlas, som skal skabe det forkromede overblik.

Vore unge reportere er på banen igen – denne gang med artikler om udendørs workout, mobning og om en hobbyvirksomhed med flotte træprodukter.

Vi var med til den store multikulturelle festival forleden og beretter derfra om liflige dufte og god stemning.

Blokambassadørerne i Gellerup præmierer naboer, som gør noget godt for hinanden. To naboer har allerede fået blomster til altanen.

TV2 følger frem til juni lokalpolitiets arbejde i Gellerup. Ikke for at dramatisere, men snarere for at vise den samarbejdsmodel, som politiet bruger her i området.

Og så har vi til sidst en artikel om en gruppe frivillige i Dokumentationslauget, som tager billeder af Gellerup og på forskellig vis dokumenterer Gellerups historie.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt