Gellerup.nu og her (juli ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Forsidebilledet viser tre dygtige unge håndboldtrænere, som har et hold af både somaliske og arabiske piger. Det er en historie om håndbold-fællesskab.

Berlin er en rejse værd! Storbyen kan også inspirere til nye løsninger i Gellerup, og det var formålet med en tur, som beboerdemokrater og ansatte i Brabrand Boligforening var på.

Kan ny maling i opgangene give tryghed til beboerne? Ja, mener både blokambassadører og beboere, og på Toveshøj har man med held lavet opgangsmøder med beboerne, før der males, og de vil passe godt på deres opgange.

Vore Unge Reportere har talt med nye rollemodeller i klubberne – og spurgt, hvad andre unge skal få den lange sommer til at gå med. Ramadanen er vigtig for dem, svarer de.

Moskéforeningen har på et Samvirke-møde præsenteret den kommende moské ved Bautavej, og banen er nu kridtet til en storstilet indsamling af millionerne til projektet.

I Gellerup vil vi snart se en popup-cafe, som her under Ramadanen også vil være åben om natten!

Gellerup tilbyder igen et væld af sommerferieaktiviteter for børn og barnlige. Det er klubberne og nogle foreninger, der står bag dem.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt