Gellerup.nu og her (dec. ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Tore Plougheld

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.gellerup.nu

Dette nummer fokuserer på det stormøde, som afholdes 28. novemb­er i Globus1 for alle Gelle­rups og Toveshøjs beboere – og for alle, der har en mening om området og vores fælles fremtid.

Forsiden er en collage af citater fra beboerne. De er indsamlet gennem interviews, som er gennemført i opgangene de seneste uger. Har du også haft besøg af os?

Vi har også været ude at tale med nogle unge – for at høre, hvad de gerne vil uddanne sig til, og har interviewet Naseem Chebli, der måtte opgive sit studie, fordi han ikke kunne finde en læreplads. Læs hans personlige beretning.

Beboerguiderne, der er tilknyttet Gellerup Museum, er populære som aldrig før. De viser området frem for både lokale og nysgerrige besøgende udefra.
Og så er bladet, du holder i hånden, det første, der er uddelt af et helt nyt team af omdelere: Unge fritidsjobbere, som hver måned vil sikre, at beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får deres beboerblad til tiden – og and­en skriftlig information fra Brabrand Boligforening. Læs om dem i bladet.

Vi fortæller også om somalisk lektiehjælp, hvor de store børn lærer at hjælpe de små. Og om et nyt tilbud til hjertepatienter. Og så er der et læserbrev fra Allan Fisker om gode, gamle Gellerupbadet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt