Den lokale cyklende maler på holmstrup mark

Niels Jensen svinger penslen hos naboerne i Holmstrup

tekst og foto af Jens Skriver

I Holmstrup er kommet et nyt islæt. Det er en stor flot budcykel med den lokale maler, Niels Jensen.
”Cyklen er en meget stor fordel,” siger Niels, ”for så kan jeg cykle fra baghaven til kundernes trappe med alt muligt udstyr.”

Niels, som lige er fyldt 60, har været maler siden 1975, heraf fire måneder i Grønland. For et år siden blev han selvstændig, så kan han også trappe noget ned. Han påtager sig alt malerarbejde med lofter, vægge og træværk. Hidtil har han kun haft arbejde i Brabrand Boligforening, men vil også gerne arbejde i villaer. Malerarbejde skaber glæde hos ham, men først og fremmest hos kunderne.

”Så bliver der ryddet op, møbleret om og sorteret i tingene,” siger han, ”og jeg kan hjælpe med at pakke ned og sætte sammen igen. Mange ved ikke, hvordan udstyr stilles op igen, og så kan man samtidig få ordnet irriterende småting. Nogle køber bare nye møbler og tænker ikke over, at de kan få glæde af en fornyelse med at få malet, pakket ned og startet på en frisk.”

Engageret i et kvart århundrede
Niels Jensen har boet lige ved halvdelen af sit liv i Brabrand Boligforening. Han flyttede til Holmstrup i 1988 efter at have boet fem år på Toveshøj, så han kender miljøet som få.

”B-ordningen har medført en meget højere standard i boligerne,” fortæller han.
”Beboerne kan spare op til fornyelse.”

Niels har i mange år været medlem af bestyrelsen for F.A.S., og det førte til, at han en overgang var formand for Cirkus Tværs.

Han slutter af med en hyldest til Holmstrup: ”Holmstrup er en af de afdelinger, hvor folk bor meget længe, og deres børn flytter ind. Halvdelen af beboerne har boet her mere end 10 år.”
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt