Afd. 18: Småt og godt i Lyngby

Afdeling 18 – Lyngby

Boligforeningens mindste afdeling klarer det meste selv

Tekst og foto af Helle Hansen

Halvdelen af lejemålene i Lyngby deltog i efterårets beboermøde, der blev holdt i afdelingens lille mødelokale, hvor der var dækket kaffebord med Toves lækre hjemmebagte kringle.
Fire lejemål er der i boligforeningens mindste afdeling, som er nr. 18 og blev bygget i 1996. Her klarer beboerne selv de fleste af opgaverne, så som at slå græs og rive ral.

Afdelingen har ikke en bestyrelse, men en kontaktperson, Susanne Jars. Hun holdt mødets korte beretning om årets gang, og her kunne hun fortælle om et festligt arrangement i forbindelse med afsløringen af afdelingens nye vartegn, der en slags gravhøj, der har vakt stor glæde i hele den lille by.

Efter beboermødet i Lyngby blev den gamle bænk inspiceret, mens der blev strukket ben i det skønne efterårsvejr.  Susanne Jars og Tove Jensen (nr. 2 og 1 fra højre)

Efter beboermødet i Lyngby blev den gamle bænk inspiceret, mens der blev strukket ben i det skønne efterårsvejr.
Susanne Jars og Tove Jensen (nr. 2 og 1 fra højre)

Ral, postkasser og en gammel bænk
Og så kunne Susanne fortælle om, at postkasserne var blevet genplaceret, og at afdelingen egentlig ønsker, at p-pladserne bliver asfalteret i stedet for at være belagt med ral, som hele tiden synker væk.

Men inspektør Robert Sørensen slog fast, at den udgift nemt kunne løbe op i 100.000 kroner, og det har afdelingen slet ikke råd til. Det samme gælder en gammel bænk, som afdelingen har et ønske om at få udskiftet. Men med et budget på godt 1000 kroner på konto 119 til blandt andet beboeraktiviteter, så er der heller ikke penge nok til det.

Huslejestigningen på 4,18 procent blev godkendt enstemmigt.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt