En snæver afgørelse

Afdeling 7 sagde ja til videoovervågning

Tekst og foto af Bo Sigismund

Hasselhøj holdt ekstraordinært beboermøde den 28. februar om at få opsat kameraer på parkeringspladserne. Mødet besluttede at støtte forslaget med 21 stemmer mod 19.

Men forud var der gået en livlig debat mellem tilhængere og modstandere. For at skabe klarhed havde afdelingsbestyrelsen inviteret Kim Nielsen fra MB Networks – firmaet, der har leveret udstyr til naboerne i afdeling 15. Men der er altid principielle spørgsmål i sådan en sag.

Der er forskel på tryghed, personlig indstilling til overvågning og på vurderingen af nødvendigheden i forhold til omkostningerne. Naturligvis var der også brug for at få afklaret spørgsmål om love, regler og procedurer ved at gå i gang med sådan et projekt. Diskussionen flyttede dog næppe særlig mange stemmer, og mødet tog en time.

Detaljerne i projektet ville fylde for meget her, så de, der ikke var til stede den aften, må få oplysningerne fra afdelingsbestyrelsen eller fra driften, som skal stå for systemet i praksis. Dog må det slås fast, at der kun vil blive set optagelser, hvis der faktisk er sket noget, og at det kun er driften, der får adgang dertil.

Videokameraerne er allerede sat op i Hasselhøj

Videokameraerne er allerede sat op i Hasselhøj
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt