Skræppebladet skal have nyt magasin-design

Vær med i konkurrencen, og vind udbuddet

Af Ulrik Ricco Hansen og Skræppebladets loyoutkommissorium.
Illustration af Jesper Ankjær

Beboerbladet i Brabrand Boligforening er så småt gået i gang med at få udviklet et nyt grafisk koncept. Første åbne runde løber frem til 1. juli, og alle kan være med.

Er du god til grafik, layout og grafisk design? Så er det nu, du skal melde dig på banen og indsende et foreløbigt forslag med dine ideer. Vi vil gerne se, hvordan Skræppebladets fremtidige forside + en indholdsside kan se ud.

Nyt magasin-design for Skræppebladet. Illustration af Jesper Ankjær

Åben for alle
Den indledende runde er åben for alle, og det bedste forslag honoreres med 2.000 kr. Det næstbedste med 1.000 kr. De vindende forslag er med i næste runde, hvor vi også spørger to udvalgte, professionelle magasindesignere om et forslag.

To runder
Vinderen af anden runde får opgaven med at udvikle magasinkoncept for hele Skræppebladet og de mange forskellige designelementer, som indgår i et typisk blad. Konceptudviklingen med opsætning i InDesign afregnes efter nærmere aftale (svarer nok til en måneds fuldtidsansættelse).
Det forventes, at Skræppebladets faste layouter efterfølgende implementerer det nye koncept i samarbejde med redaktionen.

Sådan gør du
Fra Skræppebladets hjemmeside kan du downloade en zipfil med tekster, fotos og eksisterende logo. Her kan du også se henvisninger til de oprindelige sider, hvordan de så ud, samt flere detaljer.
Du skal lave forslag til en forside (med det valgte forsidebillede).
Udvælg også en sidetype, du gerne vil layoute – der er fem typiske indholdssider at vælge imellem. Hvis du layouter mere end en side, er det også ok.

Indsend forslag
Dit layout skal være så generelt, at det kan bære et koncept: Mange artikler/indlæg skal kunne layoutes ud fra de elementer, som indgår i konceptet.
Lav en pdf af dit layoutforslag, og send til layout@skraeppebladet.dk sammen med dit navn og en lille beskrivelse af dine tanker om layoutet. Indsend senest 1. juli 2013.

Kom godt i gang
Se nærmere beskrivelse og hent materiale: http://skraeppebladet.dk/redaktionen/layout/
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt