Vellykket borgmesterbesøg i Gellerup

En positiv oplevelse, som medarbejderne gerne vil gentage

Niels Højberg (th.) på tur rundt i Gellerup med borgmester Jacob Bundsgaard

Niels Højberg (th.) på tur rundt i Gellerup med borgmester Jacob Bundsgaard

Tekst og fotos af Elsebeth Frederiksen

Inden hele borgmesterens kontor i tre uger skulle flytte til Gellerup, var en del af personalet utrygge over, hvad der kunne ske derude. Alle bekymringer blev dog hurtigt gjort til skamme under opholdet.

Stadsdirektør Niels Højberg forklarer, at medarbejderne i sekretariatet inden flytningen til området snakkede om, hvilke bekymringer de havde om at flytte til Gellerup.

”Det var ikke bekymringer om, hvorvidt man bliver overfaldet, når man går rundt i området, for det ved vi jo godt ikke sker,” forklarer Niels Højberg.
Han fortæller, at usikkerheden mere drejede sig om, at der måske ville komme nogen ind på kontoret, som ville være ubehagelige og overskride personalets grænser.

Alle havde ifølge Niels Højberg hørt historier om området, som var mindre gode, og derfor var dialog meget vigtig, før man flyttede til området. Efter de tre uger var alle meget positive over Gellerup, alles holdninger havde ændret sig, og deres skepsis var væk.

Niels Højbjerg siger, at han er glad for, at de fik snakket om personalets bekymringer inden, og at han har taget det meget alvorligt. Derfor har der også været tilknyttet psykologer, som personalet kunne kontakte, hvis det skulle blive nødvendigt. Men glædeligt nok blev der ikke gjort brug af dem.
”Man havde det derimod rigtigt sjov derude, og mange vil gerne komme igen,” afslører Niels Højberg.

Niels Højberg på besøg hos Bydelsmødrene som stedfortræder for borgmesteren

Niels Højberg på besøg hos Bydelsmødrene som stedfortræder for borgmesteren

Mange resurser i området
En af de ting, som personalet har fundet ud af, er, hvor mange resurser der er i området, og hvor mange der er villige til at give noget af sig selv og komme med ideer og spændende vinkler, som kan gavne området.

Det har alt i alt været en positiv oplevelse for sekretariatets medarbejdere at være i Gellerup, hvor alle fik noget ud af opholdet og fik snakket med mange interessante mennesker. De ansatte kom også forbi Kontaktstedet og fik en god snak med de unge mænd, som bruger stedet.

Niels Højberg har selv boet i Gellerup, og han kender til området og kan godt lide at komme der. Derfor er han også glad for, at personalet på borgmesterens kontor var glade for opholdet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt