Sig din mening om de nye veje

Lokalplan på vejnet i Gellerup og Toveshøj nu i høring hos beboere og borgere fra 26. juni til 28. august

Nu får beboerne i Gellerupparken og Toveshøj mulighed for at sige deres mening om det nye vejnet, som kommer med Helhedsplanen.

Der er lavet en lokalplan, som går i høring i 8 uger. Det betyder, at det er her, borgerne i Gellerup-området kan sige, hvad de mener.

Der er afleveret en folder om vejnettet i alle postkasser i Gellerupparken og på Toveshøj. Folderen fortæller kort, hvad vejnettet omfatter af ændringer, og det vises også på luftfoto og kort.

Har du svært ved at forstå lokalplanen for vejnettet, er du altid velkommen til at kontakte Aarhus Kommune eller Brabrand Boligforening.

Har du synspunkter til planen, skal du aflevere dem til Aarhus Kommune. Det kaldes et høringssvar, og dit svar bliver forelagt Aarhus Byråd, inden lokalplanen bliver endeligt vedtaget på et byrådsmøde. Høringssvar skal afleveres til denne adresse:

Planlægning og Byggeri
Kalkværksvej 10
8000 Aarhus C.
Email: planlaegningogbyggeri[AT]aarhus[DOT]dk

Det nye vejnet danner nye tværgående vejforbindelser, der vil åbne området op mod det centrale Aarhus. Det åbne vejsystem vil medvirke til mere gennemgående trafik – i lav hastighed og med færre blinde veje. Det nye vejnet består af:

Bygaden

Som bydelens nye rygrad skal Bygaden forbinde City Vest i syd mod Bazar Vest i nord via et gennemgående gadeforløb

Loopet/Ringvejen

Intern ringgade

Tværveje

Tværveje skal skabe forbindelser internt mellem områdets nye kvarterer og eksternt med byen