Stor vejfest den 16. september

Der er lagt op til en fantastisk festdag, når Bygaden officielt åbnes fredag d. 16. september

Af projektchef Ole Bech Jensen

Programmet finpudses i øjeblikket, men åbningsfesten vil markere, hvor vigtig en strategisk betydning Bygaden har for hele forandringen af Gellerup.

Derfor er der også mange samarbejdspartnere med ind over festdagen, hvor blandt andet shuttlebusser vil køre frem og tilbage mellem Bazar Vest og City Vest. Lokale foreninger vil sammen med professionelle handlende have boder langs Bygaden, ligesom gaden lægger ryg til børneaktiviteter. Der vil blive budt på kaffe ved et internationalt kagebord, og om aftenen åbnes for spændende streetfood og musik.

Bygaden vigtig milepæl
Bygaden er hele rygraden i forandringen af Gellerup, og dermed passerer området også en vigtig milepæl d. 16. september, når trafik for første gang ruller op og ned ad den 28 meter brede ”boulevard”, hvor der også er gjort plads til den kommende letbane, der skal forbinde Aarhus med Gellerup.

Inden sommerferien tog vi hul på den anden vigtige vejforbindelse – den sydlige tværvej, som skal gå gennem blok B4 fra ringvejen og op til Bygaden, og der er også fuldt fart på anlæg af Fossen i den sydlige del af Bygaden.

Klik for at se i stor størrelse

(kun online) Klik for at se i stor størrelse
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt