Afd. 23: Skovhøj nedsætter bidrag til B-ordning

Afdeling 23 – Skøvhøj

Stille afdelingsmøde i afdeling 23

Af Helle Hansen

Beboerne i Skovhøj afdeling 23 stemte på beboermødet i september ja til afdelingsbestyrelsens forslag om at nedsætte beløbet til B-ordningen fra 30 til 22 kroner pr. år pr. kvadratmeter.
Det træder i kraft pr. 1. januar 2014 og medfører, at den ellers vedtagne huslejestigning på 3,7 procent kun bliver på 2,7 procent.

I beretningen kunne formand Flemming Søgaard Jensen fortælle, at afdelingsbestyrelsen stadig arbejder med ønsket om at få monteret solceller på fælleshuset, men at uklare politiske udmeldinger har vanskeliggjort det.

Pæne grønne områder
For at få dæmpet hastigheden på vejen ned igennem afdelingen er der nu blevet opsat to max 30 kilometer-skilte som opfølgning på et ønske, der blev fremsat på sidste års afdelingsmøde. Og der er også anlagt en sti fra cykelskuret ved Skovhøj 289 til Århus Omegns afdeling 10.

Formanden sagde, at han personligt syntes, at afdelingens grønne områder er blevet pænere det sidste års tid, og at vinterberedskabet også fungerede rigtigt godt. Der er siden sidste år blevet indført en ordning med, at der er en gårdmand fast tilknyttet afdelingen i to timer hver morgen.

Ved valget var der genvalg til Torben Malmstrup, mens det ikke lykkedes at finde kandidat nummer to. Der er således en ledig plads i afdelingsbestyrelsen.

Freddy Werner blev valgt til FAS med Inge Rasmussen som suppleant, mens Hans Nikolajsen blev valgt til Skræppebladets redaktion.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt