Ny hjemmeside til bolig­foreningen er på vej

Der er øget fokus på vigtigheden af god webkommunikation i Brabrand Boligforening

Der arbejdes i øjeblikket intensivt på at lave ny hjemmeside for Brabrand Boligforening.
Hjemmesiden vil ud over et nyt design byde på tilmelding til SMS-service, nem adgang til søgning af bolig, inspirationsfilm fra afdelingerne og integration til YouTube og Facebook.

Der vil også blive mulighed for at downloade en lang række af de oplysninger og formularer, som i dag udelukkende findes i papirform, blandt andet indhold af indflyttermappe m.m.

Nem adgang til referater

For afdelingsbestyrelser og beboere vil der også blive hurtigere og nemmere adgang til at søge referater, ordensreglementer og andre dokumenter af relevans for afdelingen, samt nem tilgang til kommunikation med varmemester, inspektør og bestyrelse.

Der vil også være mulighed for, at alle afdelinger i Brabrand Boligforening kan lave deres egen hjemmeside i forlængelse af afdelingspræsentationen.

Mulighed for ændringer

De enkelte afdelingsbestyrelser får naturligvis mulighed for at komme med ændringsforslag og ønsker, før den nye hjemmeside går i luften. I slutningen af oktober er der blevet udsendt et link til hjemmesiden, så beboerrepræsentanterne har kunnet logge ind og klikke sig igennem siden. Der vil også her være link til kommentarformular m.m.

Den nye hjemmeside forventes at gå i luften medio november.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2013-09 November

2013-09 November side 17