Boligforeningen får ny hjemmeside

Inden længe går vores nye hjemmeside i luften. Det giver dig som beboer helt nye muligheder

Af Susanne Witting, administrationschef

Med vores nye IT-system har vi fået mulighed for at gøre mange informationer om ens lejemål, forbrug mv. tilgængelige for jer beboere. Der sker nu via en helt ny hjemmeside, som inden længe går i luften.

Som lejer får du en række selvbetjeningsmuligheder.

Min side
Som beboer får du på den nye hjemmeside adgang til et modul, der hedder ”Min side”. Det er en personlig side, som kun du kan logge ind på. Her vil du bl.a. kunne se din lejekontrakt, huslejeopgørelse, forbrugsopgørelse, vedligeholdelseskonto, synsrapport mv.

Du vil også få adgang til en række elektroniske blanketter og formularer, hvor dine oplysninger som lejer automatisk er udfyldt på forhånd. Det kan fx være dokumenter, du skal udfylde ved registrering af husdyr eller ansøgning om råderetsarbejde, fremleje eller boligbytte. Du kan indsende de udfyldte formularer direkte fra Min Side.

Direkte adgang
Det bliver også nemmere at kontakte din serviceleder, hvis du fx skal melde en fejl i boligen, eller kontakte andre i administrationen. Når du udfylder, hvad din henvendelse drejer sig om, bliver den automatisk sendt direkte til den relevante medarbejder eller afdeling. Endelig kan du på Min side se oplysninger om din afdeling, som fx. medlemmer af afdelingsbestyrelsen samt dagsordener og referater fra bestyrelsesmøderne, ligesom du nemt finder den gældende version af ordens- og vedligeholdelsesreglementet.

Grundige afdelingsbeskrivelser
Hjemmesiden får selvfølgelig også en offentlig del, som alle, der besøger siden, kan se. Her bliver der bl.a. nye afdelingsbeskrivelser, hvor vi har lagt vægt på også at beskrive miljøet, fællesskabet og aktiviteterne i den enkelte afdeling. Der er også taget nye billeder af alle afdelinger.

Vi har desuden forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at finde relevante oplysninger om en afdeling. Det kan være information om, om man må holde husdyr, om der er elevator eller om parkeringsforhold, vaskefaciliteter og selskabslokaler.

Endelig har vi, inspireret af ejendomsmæglerne, valgt at vise et kort med oplysninger om afstand til offentlig transport, indkøb, skoler mv. På den måde håber vi at give en god og fyldestgørende præsentation af afdelingerne som supplement til de forholdsvis få oplysninger på aarhusbolig.dk

Boligforeningens nye hjemmeside tilpasser sig automatisk, om man ser den på en PC, tablet eller mobiltelefon.

At bo alment
På hjemmesiden forsøger vi også nemt og overskueligt at fortælle om de faktisk mange regler, der er i en almen boligforening om indflytning, fraflytning, vedligeholdelse, råderet, A- og B-ordning, boligbytte osv., ligesom vi giver en beskrivelse af boligforeningens og beboerdemokratiets opbygning.

Test og introduktion
Lige nu er vi i gang med at teste hjemmesiden. Vi tester den først internt og åbner så op for, at enkelte afdelinger kan teste siden. Når vi er sikre på, at de mange funktionaliteter på bl.a. Min side virker, som de skal, åbner vi siden for alle.

Når vi er så langt, vil du som beboer få tilsendt de oplysninger, du skal bruge for at logge ind. Vi står også meget gerne til rådighed for introduktionsmøder eller andre tiltag i afdelingerne, der kan hjælpe jer godt i gang med at bruge hjemmesiden.

Vi glæder os rigtig meget til, at den nye hjemmeside går i luften, og håber, I vil tage godt imod de nye muligheder, den giver. Vi står naturligvis stadig til rådighed i helt samme omfang som hidtil for personlig kontakt og ekspedition.

Vi beholder den nuværende hjemmesideadresse:  www.bbbo.dk

Vi beholder den nuværende hjemmesideadresse:
www.bbbo.dk