Bolig­foreningen får ny hjemmeside

Inden længe går vores nye hjemmeside i luften. Det giver dig som beboer helt nye muligheder

Med vores nye IT-system har vi fået mulighed for at gøre mange informationer om ens lejemål, forbrug mv. tilgængelige for jer beboere. Der sker nu via en helt ny hjemmeside, som inden længe går i luften.

Som lejer får du en række selvbetjeningsmuligheder.

Som lejer får du en række selvbetjeningsmuligheder.

Min side

Som beboer får du på den nye hjemmeside adgang til et modul, der hedder ”Min side”. Det er en personlig side, som kun du kan logge ind på. Her vil du bl.a. kunne se din lejekontrakt, huslejeopgørelse, forbrugsopgørelse, vedligeholdelseskonto, synsrapport mv.

Du vil også få adgang til en række elektroniske blanketter og formularer, hvor dine oplysninger som lejer automatisk er udfyldt på forhånd. Det kan fx være dokumenter, du skal udfylde ved registrering af husdyr eller ansøgning om råderetsarbejde, fremleje eller boligbytte. Du kan indsende de udfyldte formularer direkte fra Min Side.

Direkte adgang

Det bliver også nemmere at kontakte din serviceleder, hvis du fx skal melde en fejl i boligen, eller kontakte andre i administrationen. Når du udfylder, hvad din henvendelse drejer sig om, bliver den automatisk sendt direkte til den relevante medarbejder eller afdeling. Endelig kan du på Min side se oplysninger om din afdeling, som fx. medlemmer af afdelingsbestyrelsen samt dagsordener og referater fra bestyrelsesmøderne, ligesom du nemt finder den gældende version af ordens- og vedligeholdelsesreglementet.

Grundige afdelingsbeskrivelser

Hjemmesiden får selvfølgelig også en offentlig del, som alle, der besøger siden, kan se. Her bliver der bl.a. nye afdelingsbeskrivelser, hvor vi har lagt vægt på også at beskrive miljøet, fællesskabet og aktiviteterne i den enkelte afdeling. Der er også taget nye billeder af alle afdelinger.

Vi har desuden forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at finde relevante oplysninger om en afdeling. Det kan være information om, om man må holde husdyr, om der er elevator eller om parkeringsforhold, vaskefaciliteter og selskabslokaler.

Endelig har vi, inspireret af ejendomsmæglerne, valgt at vise et kort med oplysninger om afstand til offentlig transport, indkøb, skoler mv. På den måde håber vi at give en god og fyldestgørende præsentation af afdelingerne som supplement til de forholdsvis få oplysninger på aarhusbolig.dk

Boligforeningens nye hjemmeside tilpasser sig automatisk, om man ser den på en PC, tablet eller mobiltelefon.

Boligforeningens nye hjemmeside tilpasser sig automatisk, om man ser den på en PC, tablet eller mobiltelefon.

At bo alment

På hjemmesiden forsøger vi også nemt og overskueligt at fortælle om de faktisk mange regler, der er i en almen boligforening om indflytning, fraflytning, vedligeholdelse, råderet, A- og B-ordning, boligbytte osv., ligesom vi giver en beskrivelse af boligforeningens og beboerdemokratiets opbygning.

Test og introduktion

Lige nu er vi i gang med at teste hjemmesiden. Vi tester den først internt og åbner så op for, at enkelte afdelinger kan teste siden. Når vi er sikre på, at de mange funktionaliteter på bl.a. Min side virker, som de skal, åbner vi siden for alle.

Når vi er så langt, vil du som beboer få tilsendt de oplysninger, du skal bruge for at logge ind. Vi står også meget gerne til rådighed for introduktionsmøder eller andre tiltag i afdelingerne, der kan hjælpe jer godt i gang med at bruge hjemmesiden.

Vi glæder os rigtig meget til, at den nye hjemmeside går i luften, og håber, I vil tage godt imod de nye muligheder, den giver. Vi står naturligvis stadig til rådighed i helt samme omfang som hidtil for personlig kontakt og ekspedition.

Vi beholder den nuværende hjemmesideadresse: www.bbbo.dk

Vi beholder den nuværende hjemmesideadresse:
www.bbbo.dk

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2017-01 Februar

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2017-01 Februar side 18-19
i sektionen Foreningen

forsiden af magasinet 2017-01 Februar

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data