Voksen- og pensionistudflugt

I år gik turen til Mandø og Ribe

Af Jytte Lausen

Udflugten fandt sted onsdag den 11. september 2013. Det er nok de færreste, der har besøgt området. Derfor havde vi tilrettelagt en naturudflugt, der indbefattede mange forskellige aktiviteter. Vi fik således også besøgt Ribe Domkirke.
 
Efter opsamling forskellige steder i Brabrand fortsatte vi ad motorvejen ned mod Vester Vedsted. Vi var blevet velsignet med en buschauffør med godt humør, og inden vi nåede Vester Vedsted, blev der serveret formiddagskaffe og rundstykker samt en enkelt. Det syntes alle var dejligt.

Endelig nåede vi Vester Vedsted, hvor vi bordede traktorbussen til Mandø, en fin tur gennem naturen, og velankommet til Mandø var der lige lidt tid til at handle hos den lokale købmand.
Og derefter i hestevogn med en guide, som fortalte om øen. Vi kørte ud for at se sælerne. For mange var det en stor oplevelse. Bagefter kørte vi tilbage, hvor Mandøbussen ventede. Men inden vi kørte tilbage til fastlandet, spiste vi frokost på restaurant Mandø.

Vel ankommet til fastlandet steg vi på bussen og kørte mod Ribe. Her havde vi en time, og de, der havde lyst, kunne gå en tur i Ribe og se den berømte domkirke.
Til slut gik turen hjem mod Brabrand – godt hjemme igen efter en rigtig god dag og mange gode oplevelser.
 
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt