Udflugt til Mandø og Ribe

Fritidsforeningen inviterer til den årlige udflugt for voksne og pensionister onsdag 11. september 2013

Måske er det kun de færreste, der har besøgt området omkring Mandø og Ribe. Derfor har vi tilrettelagt denne særdeles interessante naturudflugt til området. Den indeholder mange forskellige aktiviteter, hvor vi også kan besøge Ribe Domkirke.

Vi starter opsamlingen kl. 7.00 og kører ud i det danske land, hvor vi skal opleve en hel masse. Der er som altid rundstykker, kaffe og en lille en til halsen, som vi indtager et dejligt smukt sted.

Derefter kører vi til Vester Vedsted, hvor Mandø-bussen kører os en tur på ca. 40 minutter til Mandø. Her får vi en guidet rundtur på ca. en time.

Efter denne dejlige tur har vi sikkert samlet appetit til vores frokost, som serveres på restaurant Mandø. Drikkevarer er for egen regning.

Efter frokost skal vi deltage i den berømte sæltur, hvor der er så godt som garanti for at se de unikke dyr i deres rette element – varighed ca. halvanden time.

Derefter kører Mandø-bussen til fastlandet, hvor vi stiger om til egen bus for at køre til Ribe. Undervejs venter der os eftermiddagskaffe, og derefter kan vi gå rundt i Ribe og måske se Ribe Domkirke.

Opsamlingssteder:
Brugsen, Jernaldervej 203 kl. 7.00
Den gamle varmecentral, Louisevej kl. 7.10
Selskabslokalet, Ingasvej 66 kl. 7.20
Pølsevognen, Hovedgaden, Brabrand kl. 7.30
Fælleshuset, Rødlundvej 8, Harlev kl. 7.45
Fælleshuset, Skovhøj 100 kl. 8.00

Vi er hjemme igen kl. ca. 19.

Prisen for at deltage er 200 kr.

Billetter købes på Gjellerup Bibliotek den 2. september mellem kl. 14.30 og 18.00 eller på Hasselhøj 203 den 2. september mellem kl. 18.00 og 20.00.
Husk fremvisning af sygesikring.

Med venlig hilsen
FAS/Fritidsforeningen
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt