Lederen

Direktøren takker af, og nye tider er på vej

Af Helle Hansen

Alt har sin ende – og nu er enden også nået for direktør Torben Overgaard, som umiddelbart efter sommerferien bekendtgjorde, at hans tid i Brabrand Boligforening snart er slut.

Det er ikke en ”hr. hvem som helst”, som siger farvel. I mere end treogfyrre år har Torben Overgaard været en stor del af Brabrand Boligforening, så nu venter der en ny tid.

Den nyvalgte foreningsbestyrelse, som trådte sammen i juni, har arbejdet hurtigt og varslede allerede i starten af sommerferien, at der hen over sommeren ville blive iværksat en organisationsanalyse, der skal være med til at sikre, at boligforeningen er rustet til at møde fremtidens ændringer, krav og opgaver.

Tidligere på foråret havde udviklingsdirektør Flemming Kristensen valgt at stoppe med at stå i spidsen for Helhedsplanen, så derfor var der anledning til at stoppe op og få kigget på organisationen.

Der var varslet et resultat af organisationsanalysen midt september, men Torbens Overgaards farvel gør sikkert analysen lidt mere omfattende og måske lidt længerevarende.

Ingen kan være i tvivl om, at det er et yderst spændende efterår, der venter Brabrand Boligforening. Det gælder både for de ansatte i organisationen, de folkevalgte i foreningen og i afdelingerne, men også for alle beboerne ude i lejlighederne.

For beboerdemokratiet er generationsskiftet en anledning til at få ryddet op og ryddet ud i gammelkendte rutiner og handlemønstre, som der altid vil komme, når det er den samme kaptajn, der står ved roret gennem rigtig mange år.

Med resultatet af organisationsanalysen må det forventes, at foreningsbestyrelsen er klædt på til at træffe det rigtige valg, når der skal udpeges en ny direktør og ny udviklingsdirektør.

Det er nu, at sporene skal lægges til den vej, som Brabrand Boligforening skal køre frem ad i de næste mange år til glæde for alle – ikke mindst alle beboerne i boligforeningen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt