Lederen

Forårets vinde blæser i Brabrand Boligforening

Af Elsebeth Frederiksen

Det er blevet marts. Det er stadig koldt udenfor, men der er håb om snarligt forår. Der er også forår i luften hos Brabrand Boligforening. Den nye direktør, Keld Laursen, har sat sig i stolen, men venter stadig på resten af de nye chefer. I denne udgave af Skræppebladet har vi haft en snak med ham om, hvem han er, og hvad vi kan forvente af ham.

Han varsler forandringer i boligforeningen. En anderledes og mere moderne lederstil, som handler om mere ansvar til den enkelte ansatte og mere dialog med beboerne. Beboerdemokratiet ser derfor også ud til at blive styrket.

Keld Laursen går ind for dialog med beboerne. Derfor vil han gerne ud og snakke med de enkelte afdelinger for at høre, hvad der optager dem. Det er meget vigtigt for beboerdemokratiet, at direktøren gerne vil lytte.

Så beboerne kan allerede nu begynde at overveje, hvad de vil snakke med den nye direktør om, hvis han kommer på besøg. Hvad kan han gøre for jer? Den næste tid bliver på den måde spændende for beboerne i Brabrand Boligforening. Muusmans’ rapport fra sidste år lagde i hvert fald op til forandringer i toppen, men hvornår det skal ske, er stadig lidt usikkert. Der er nok at tage fat på, og den næste periode vil blive spændende at følge.

En anden ting, som er en stor sejr for beboerne, er en ny dom fra højesteret, som betyder, at folk, som har mistet deres anciennitet til AARHUSbolig, nu kan få den tilbage, hvis grunden til, at de ikke har betalt gebyret, er, at de ikke har fået girokortet.

Det er en sejr for beboerne og betryggende, at en fejl fra andre, om det er Post Danmark eller Boligforeningen, ikke kommer til at påvirke den enkelte beboer. Her er det også nærliggende at minde folk om vigtigheden af at tilmelde sig betalingsservice. Så sker det i hvert fald ikke næste gang.

Men det er betryggende, at vi bor i et land, hvor borgerne har så mange rettigheder, at domstolene lytter til en og træffer afgørelser til fordel for den enkelte borger.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt