Voldssag med administrationschefen uafklaret

Julefrokosten i Brabrand Boligforenings samarbejdsudvalg er endt som en politisag

Af Helle Hansen – arkivfoto (kun online) af Hans Esmann Eriksen

En julefrokost i Brabrand Boligforenings samarbejdsudvalg fik en træls afslutning.
Efter spisningen på en restaurant i midtbyen fortsatte festen for en mindre flok på et værtshus. Her kom administrationschef Mogens Clingman, der på det tidspunkt var konstitueret direktør i boligforeningen, i en form for håndgemæng med en medarbejder fra BB Service.

Mogens T. Clingman.

Mogens T. Clingman. Arkivfoto.

Omtalt i dagspressen
JP Aarhus skrev den 22. december 2013, at boligforeningens direktør er blevet anmeldt for vold efter julefrokost. I artiklen oplyses, at Aarhus Politi efterforsker det som en voldssag, hvor Mogens Clingman ifølge anmeldelsen skulle have slået medarbejderen i hovedet under julefrokosten.
Ifølge avisen mener Mogens Clingman kun, at han skændtes med medarbejderen.

Foreningsbestyrelse afventer
Boligforeningens formand, Jesper Pedersen, som var til stede, er blevet afhørt af politiet. Han fortæller til JP Aarhus, at han ikke bemærkede noget voldeligt, men han kunne heller ikke se dem hele tiden.

Ifølge JP Aarhus afventer Brabrand Boligforenings bestyrelse resultatet af politiets efterforskning, inden der bliver taget stilling til, om sagen skal have personalemæssige konsekvenser.
Jesper Pedersen siger til avisen: ”Vi har indtil videre tilkendegivet over for dem begge to, at det er en uhensigtsmæssig opførsel. I det øjeblik, der kommer en sigtelse, vil sagen ændre status hos os.«

Ved Skræppebladets deadline var der fortsat ikke kommet nogen afklaring i sagen, som stadig er under efterforskning hos politiet.
Formand Jesper Pedersen har derfor heller ikke yderligere kommentarer, udover at han forventer, at der sker noget inden for et par uger.

I mellemtiden er administrationschef Mogens Clingman blevet afløst på posten som konstitueret direktør, efter at boligforeningens nye direktør, Keld Laursen, er trådt til den 20. januar.
Mogens Clingman har heller ikke ønsket at kommentere yderligere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt