Sidste chef fra boligforeningens gamle ledelse rejser

Mogens Clingman stopper som regnskabschef i Brabrand Boligforening senest 31. maj

Af Helle Hansen

Sidst i januar blev det offentliggjort, at foreningsbestyrelsen har indgået aftale med regnskabschef Mogens Clingman om, at han fratræder sin stilling senest den 31. maj 2014, når regnskabet for 2013 er afsluttet.

Ny organisering
I Skræppebladets februar-nummer skrev vi, at Mogens Clingman var blevet anmeldt for vold efter en julefrokost i boligforeningens samarbejdsudvalg. Østjyllands Politi har siden tiltalt Mogens Clingman for vold. Formand for Brabrand Boligforening Jesper Pedersen afviser, at Mogens Clingmans fratrædelse har noget med voldssagen at gøre.

”Mogens fratræder i forbindelse med den store organisationsomlægning, som boligforeningen for tiden er i fuld gang med,” fastslår Jesper Pedersen og oplyser, at i forbindelse med den nye organisationsstruktur bliver stillingen som regnskabschef nedlagt.

I stedet vil regnskabsfunktionen i fremtiden blive placeret under en administrationschef, der organisatorisk bliver placeret på linje med den nye projektchef, Ole Bech Jensen, som tiltræder 1. marts, og den nye tekniske chef, Niels Hosie, som tiltræder 1. april.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt