Læserbreve og kommentarer til Skræppe­bladet

Vejledning

Skræppebladet er beboernes blad, og det er derfor vigtigt både at modtage og bringe læsernes kommentarer og læserbreve. Skræppebladet skal være til at forstå for alle, så derfor skal alle indleverede tekster være skrevet på dansk eller være forsynet med dansk oversættelse.

En kommentar skal aftales med redaktionen, som eventuelt efterfølgende redigerer kommentaren i samarbejde med forfatteren.

Læserbreve er som udgangspunkt korte, og her retter redaktionen kun for stave- og forståelsesfejl. Læserbreve optages u-censurerede, hvis de ikke indeholder injurier.

Redaktionen har ret til at forkorte læserbreve og kommentarer, hvis de overstiger 500 ord/3000 tegn.

Send dit læserbrev eller din kommentar pr. mail til redaktion@skraeppebladet.dk
eller til Skræppebladet, Dortesvej 35A, 8220 Brabrand.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-03 April

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Siamak
Da jeg overtog lejligheden her for snart 17 år siden var der hele 8 andre personer der havde sagt nej tak til lejligheden.
Jeg tog lejligheden uden at have set den ordentlig efter og fik chock efter overtagelsen!
Der var en kr. 4000 på vedligeholdelseskontoen som jeg kunne bruge og slutprisen blev langt dyrere især fordi jeg var nødt til at fjerne noget væg i hjørnerne for at kunne komme af med de mange og ulækre fugtskader og dermed skimmelsvampe og efter renovering af disse skader var jeg nødt til at købe store mængder af fugtspærremaling til rigtig mange penge. Der var mange huller med rav plugs overalt og det eneste jeg synes var i orden var gulvet i stuen og i gangen. Der var en tekøkken men næsten ingen køkkenskabe og jeg var nødt til selv at få lavet en brugbar køkken.
Det tog mig en to måneders tid før lejligheden var ok at bo i og idet jeg var helt vild i gang med at renovere fik jeg ikke taget mig sammen og klage over lejlighedens tilstand og lavede det hele selv.
B ordning tænkte jeg... ok hvis lejligheden blev afleveret til mig i den elendige tilstand så skal jeg nok ikke levere den tilbage i en bedre tilstand efter 17 år end da jeg tog over.
Men ak nej! jeg er lige blevet opmærksom på at jeg skal nok lave en del selv og ellers vil jeg risikere en efterregning på op til 35000 kroner!
Manglelisten er væk og jeg kan ikke finde genparten og regner med at den med stor sandsynlighed stod i min kælder i en rodekasse fuld med gammel papir og kælderen blev på et tidspunkt tømt af boligforeningen grundet et eller andet rørarbejde og mine ting var væk i nogle måneder inden boligforeningen endelig stillede tingene tilbage og jeg var uopmærksom på at tjeke om alt var stillet tilbage eller hvordan og rettere sagt havde jeg ingen anelse om alt var blevet stillet tilbage og hvad der evt. manglede fordi det var simpelt hånd umuligt at huske og tjeke alt det.
Der står hele kr. 16000 på min vedligeholdelseskonto, men jeg må ikke engang bruge nogle af disse penge til at male lejligheden med inden fraflytningen fordi lejligheden allerede er sagt op. En yderst mærkværdig ordning fordi man kan nemlig ikke male lejligheden inden alt ens ting er blevet flyttet og tre måneders opsigelsesreglen umuliggøre at man kan planlægge i god tid og evt. købe en masse maling og andet inden man vil sige op. Jeg regnede naturligvis kke at jeg i det hele taget skulle male lejligheden fordi lejligheden blev leveret til mig smykket med ret dårlig tapet og mange huller og fugtskader og jeg ved ikke hvad!
Ud over alt det fik jeg at vide at der bliver ikke engang vores egen serviceleder der kommer til den endelige syn men folk udefra og Hvad Behager siger jeg bare!
Altså folk udefra har ingen anelse om den elendige fugtskadede tilstand mange af lejlighederne på Louisevej befinder sig i, og derved vil disse synsfolk sikkert være helt og aldeles uforstående når jeg fortæller omkring hvordan lejligheden så ud da jeg tog over for mange år siden.
Jeg har ikke taget billeder dengang fordi jeg troede at man her i Danmark kan stole på en kæmpe organisation som Brabrandboligforening og tænkte at det ville være noget være noget værre pjat og tage billeder... og nu hvor jeg ingen genpart af manglelisten har så kan jeg intet bevise og jeg kan med stor sandsynlighed forvente en kæmpe efterregning og aflevere lejligheden i langt bedre tilstand end da jeg tog lejligheden for så mange år siden.
Surt show og rigtig Træls og jeg aner ikke hvordan jeg vil kunne betale den evt. efterregning.
Det ligner noget fusk at en lejlighed i dårlig tilstand skal leveres tilbage i en meget bedre tilstand og Brabrandboligforening få de arme fraflyttere til at betale for renovering af nogle af deres skimmesvamp plagede boliger på Louisevej. Den her ordning passer slet og ret ikke til Danmark.

Siamak
Louisevej 8, 1.tv

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-03 April side 17
i sektionen Læserbreve

forsiden af magasinet 2014-03 April

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data