Afd. 3: Skovgårdsparken nu med bakker, bæk og sø

Afdeling 3 – Skovgårdsparken

Afdelingsbestyrelsen gravede stolpefødder ned til ny pavillon

Tekst og foto af Helle Hansen

Midt i juni var entreprenøren færdig med at anlægge parkområdet midt i Skovgårdsparken, som nu med lidt god fantasi kan minde om et hobbit-landskab med de små bakker, der buler sig ned gennem området.

Der er anlagt snoede stier med lille hældning og blød asfalt, som er god at skate og løbe på skøjter på. Der er anlagt en bæk, som løber rislende ned gennem parken. Vandet er opsamlet fra arealet neden for højhuset på Astridsvej. Bækken løber ud i en lille sø, hvor der i midten er en lille ø, hvor et andepar allerede har slået sig ned.

Børnene i Skovgårdsparken kan lide at lege ved den lille sø.

Børnene i Skovgårdsparken kan lide at lege ved den lille sø.

Pavilloner og grillpladser
Da Skræppebladet en søndag i juni kom forbi, havde hele afdelingsbestyrelsen travlt med at grave betonstolpefødder ned i en cirkel på græsplænen. Herpå skal snart stå en pavillon, som afdelingen har købt på Hørning Produktionsskole.

I det gode vejr bliver der også tid til at nyde en sodavand, en øl og et stykke kage. Og rundt ved de nyanlagte grillpladser havde familierne travlt med at gøre klar til at få gang i kullene. Ved den lille sø legede børnene i vandkanten i det lækre strandsand, og de var alle glade for, at de har fået deres eget vandland midt i Skovgårdsparken.

Afdelingsbestyrelsen gravede huller til stolperne til en ny pavillon i parken.

Afdelingsbestyrelsen gravede huller til stolperne til en ny pavillon i parken.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt