Afd. 10: Rødlund ønsker fortrin til nye beboere fra lokalområdet

Afdeling 10 – Rødlundparken

Særlige tildelingsregler i Rødlundparken ophævet af kommunen

Af Winnie Sehested

Siden januar 2001 har Rødlundparken haft et helt særligt regelsæt for ansøgere til en bolig i Rødlundparken for mennesker med familiemæssig og/eller arbejdsmæssig tilknytning til Harlev-Framlev og Sabro-Borum. Regelsættet betød, at ansøgere med tilknytning til lokalområdet fik fortrinsret til hver anden ledigblevne bolig i afdelingen. 

”Aarhus Kommune har nu besluttet, at denne ordning ikke længere skal være gældende – til trods for at afdelingen og lokalområdet i mange år har haft meget stor glæde og gavn af ordningen,” fortæller afdelingsformand Aase Asmus Christensen.  

Ikke givet op endnu
Hun gør opmærksom på, at det dog ikke betyder, at Brabrand Boligforening og afdelingsbestyrelsen har opgivet at få genindført ordningen.  

”Men der forestår et stort arbejde for at få politikerne i Aarhus til at forstå, hvor vigtig denne ordning er for en boligafdeling, der siden 1990 har arbejdet på at have et solidt fundament i lokalområdet med dets mange muligheder for at leve et godt liv i skolen, i fritiden og i arbejdslivet – i nærheden af storbyen Aarhus,” siger Aase Asmus Christensen.   
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt