Gellerup.nu og her (apr. ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Forsidebilledet er fra Hasle Bakker, som er stedet, hvor en gruppe kvinder fra Gellerup hver tirsdag får motion og et frirum.

Så er det slut med A-Toget i Gellerup. 30. juni lukker den gamle scene, som tidligere var Gellerupscenen, men som nu i et par år har været ”den lokale scene” i Gellerup.

Gellerup Museum fylder fem år 31. marts og åbner samtidig en udstilling, som tre lokale unge kvinder står bag. Udstillingen hedder ”Mig.Nu.Gulerod”. Vi har talt med to af kvinderne om deres historie og den særlige titel.

Vi bringer nyheden om, at den kendte afdelingsformand for Gellerupparken, Helle Hansen, 1. april bliver opstillet til Folketinget for det nye parti Alternativet. Partistifter Uffe Elbæk er begejstret.

Vi markerer naturligvis også, at den 15-årige X-Factor-stjerne Baraa Qadoura er vendt tilbage til Gellerup efter sine flotte præstationer.

Gellerup inviterer til multikulturel festival søndag den 12. april, hvor overskuddet går til et hospital i Gaza og til hjemløse i Aarhus.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt