Gellerup.nu og her (nov. ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Tore Plougheld

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Forsiden viser glade børn, der skærer græskarlygter og hygger til Gellerup C-festen, der blev holdt i efterårsferien og varede tre dage med masser af aktiviteter. Dem kan du også læse mere om i bladet.

Hidaayo Ali Mohamed har lært at spare på el, varme og vand. En gang fik hun en kæmpe ekstra-regning, nu får hun lige så mange penge tilbage. Mød hende i bladet, og læs, hvad du selv kan gøre.
Lone Hedelund går på efterløn efter mange år som bibliotekar. Men hun er slet ikke færdig med Gellerup endnu.

Der har været uddannelsesmesse i Globus1. Mere end 100 studerende fra Gellerup-området fordelt på 50 studier viste deres uddannelser frem for 500 besøgende.
Der var masser af aktiviteter i efterårsferien. Også i Globus1, hvor der var Fed Ferie.

Eid-festen er en tid for traditioner. Men hvad betyder de mange traditioner egentlig? Muslimske kvinder fortæller om højtidens oprindelse og betydning.

Gellerup bliver hjemsted for 1000 nye kommunale arbejdspladser i en bygning, der også kan bruges til biograf, bagagerumsmarked og meget mere.

Og så kan du læse meget mere om den kommende boligsociale helhedsplan og hvordan du selv kan være med til at bestemme indholdet i den.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt