Gellerup.nu og her (feb ’16)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og det omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.gellerup.nu

Bladet bugner med 16 siders stof – fordi vi har valgt at bruge fem sider på et tema om job og iværksætteri. Vi interviewer unge, der har sat deres mål, og vi taler med arbejdsgivere og konsulenter, der vil hjælpe dem i uddannelse og job.

Et andet mindre tema er Helhedsplanen, som hele tiden kommer et skridt nærmere målet. Vi har et kort, der viser, hvor der sker noget, og vi præsenterer også hele den nye bypark.

Vigtig er også indbydelsen til det næste stormøde om den kommende boligsociale helhedsplan. Det er lørdag den 27. februar i Globus1 kl. 12-17, og alle med relation til Gellerup er velkomne til at sætte de afgørende fingeraftryk på planen.

Vi præsenterer i dette nummer et digt på arabisk (dog også i dansk oversættelse), idet vi har aftalt med en herboende irakisk digter, at han vil give gellerup.nu et digt til de næste udgivelser af bladet.

En masse skolebørn på Tovshøjskolen er så heldige at være involveret i et succesfuldt musik-koncept, MusikUnik, som er inspireret af det såkaldte El Sistema. Læs mere om projektet og nogle af deltagerne.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt