Afd. 5: Jordskredssejr og fald i hærværk på Toveshøj

Afdeling 5 – Toveshøj

Beboermødet på Toveshøj var velbesøgt og viste stor tillid til medlemmerne af afdelingsbestyrelsen

Ca. 90 beboere var mødt op til beboermødet på Toveshøj. Man var nødt til at finde ekstra stole for at få plads til alle. Beboerne var kommet for at høre om årets gang i Toveshøj, vælge medlemmer til afdelingsbestyrelsen og vedtage årsregnskabet.

Anett S. Christiansen fremlagde i sin egenskab af formand årsberetningen. Her forlød det, at tingene går godt på Toveshøj. Nyttehaver bliver brugt flittigt, der er endda ventelister, og der er mere lys i området, blandt andet fordi der nu er kommet lys på bazarpladsen. Nogle beboere klagede lidt over, at lyset generede dem i deres lejlighed om aftenen, men der er en dialog i gang med bazaren om det.

Regnskabet blev vedtaget med stort flertal.

Regnskabet blev vedtaget med stort flertal.

Kæmpe fald i hærværk

Den bedste nyhed var, at hærværkskontoen på 255.000 kr. i første kvartal af 2014 var ændret til 14.000 kr. i 1. kvartal 2015. Det kan tilskrives videoovervågningen, som har en god præventiv effekt. Udgiften til hærværk er det, man kalder for ”adfærdsafhængige udgifter”, og det betyder, at beboernes adfærd og den måde, de behandler området på, er afgørende for, om denne udgift stiger eller falder.

Årsregnskab godkendt

Administrationschef Susanne Witting redegjorde for regnskabet, hvor der var et overskud på 3.042.494 kr. Sidste års underskud er helt væk. Susanne Witting forklarede, at resultatet blandt andet skyldes besparelse på forsikring og almindelig vedligeholdelse, og at hærværkskontoen som nævnt er reduceret væsentligt.

Susanne Witting havde nogle gode forslag til, hvordan man kan spare endnu flere penge. Man skal f.eks. ikke smide affald, da det koster penge at få ryddet op. Man skal heller ikke bruge den fælles strøm. Det gør man f.eks., hvis man har en fryser i kælderen, fordi strøm i de enkelte kælderrum ikke er tilknyttet det enkelte lejemål. Til sidst gælder det bare generelt om at passe godt på sin egen lejlighed og på området.

Toveshøjs bestyrelse: Inga Bech, Farhiyo Mohamed, Ilham Mohamed, Emil Thaysen, Anett S. Christiansen, Finn Herskind, Abdulmelik Farah og 1.-suppleant Christian Andersen.

Toveshøjs bestyrelse: Inga Bech, Farhiyo Mohamed, Ilham Mohamed, Emil Thaysen, Anett S. Christiansen, Finn Herskind, Abdulmelik Farah og 1.-suppleant Christian Andersen.

Jordskredssejr til afdelingsbestyrelsen

Der er vist sjældent set en større tillidserklæring til de siddende afdelingsbestyrelsesmedlemmer, som var på valg. Anett S. Christiansen blev topscorer med 143 stemmer, Finn Herskind fik 139 stemmer og Farhiyo Mohamed fik 133 stemmer. Christian Andersen fik 14 stemmer og blev 1.-suppleant.

Til FAS var der også kampvalg, og her blev Farhiyo Mohamed valgt ind, mens Abdulmalik Farah blev 1.-suppleant.

Til Skræppebladet blev Tore Plougheld valgt ind, mens Christian Andersen blev 1.-suppleant. Vi glæder os her på Skræppebladet til samarbejdet.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2015-04 Maj

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2015-04 Maj side 20
i sektionen Afdelingerne

forsiden af magasinet 2015-04 Maj

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data