Keld Albrechtsen stiller op til formandsposten

Den nuværende næstformand er parat til at tage en ny tørn som formand for Brabrand Boligforening

Af Helle Hansen, foto: Bo Sigismund

Når de ca. 120 medlemmer af Brabrand Boligforenings repræsentantskab torsdag den 21. maj skal vælge ny formand, bliver det muligt at stemme på boligforeningens nuværende næstformand, fordi Keld Albrechtsen allerede har meddelt, at han stiller op til formandsvalget.

Hvorvidt der kommer andre kandidater til formandsposten, vil tiden vise. Det er nemlig ifølge vedtægterne muligt at stille op til valget helt op til selve det tidspunkt, hvor punktet ”valg” bliver behandlet på repræsentantskabsmødet.

Keld Albrechtsen, næstformand i Brabrand Boligforening, stiller op til formandsposten ved repræsentantskabsmødet den 21. maj.

Keld Albrechtsen, næstformand i Brabrand Boligforening, stiller op til formandsposten ved repræsentantskabsmødet den 21. maj.

Valgt til Folketinget
Keld Albrechtsen har før prøvet at være formand for Brabrand Boligforening, men det var helt tilbage i det forrige årtusinde fra 1993-1997. Dengang blev Keld Albrechtsen formand efter en turbulent tid i boligforeningen, der endte med, at repræsentantskabet afsatte hele foreningsbestyrelsen.

Keld, der fra 1984-87 sad i Folketinget for Venstresocialisterne, blev i 1994 igen valgt ind i Folketinget, denne gang for Enhedslisten. Her sad han de næste 11 år indtil valget i 2005, hvor han ikke kunne genopstille på grund af Enhedslistens regler om rotation.

Mr Helhedsplan
I foråret 2006 blev Keld Albrechtsen igen valgt ind i Brabrand Boligforenings foreningsbestyrelse. Og her kan man vist rolig sige, at han lige siden har lagt et stort arbejde i at få gennemført helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.

Keld Albrechtsen, der i dag er 62 år, bor i Holmstrup. Det har han gjort siden slutningen af 1970’erne. Han er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt