Exit Neverland vinder europæisk filmpris og laves til spillefilm

Chadi Abdul-Karim leder efter lokale skuespillere til ny spillefilm over temaet fra den prisvindende kortfilm Exit Neverland, der blev optaget i Gellerup i 2013

I april vandt Chadi Abdul-Karims kortfilm Exit Neverland en pris ved European Independent Film Festival i Paris, i kategorien Best Student Film. Exit Neverland, der blev optaget i Toveshøj og Gellerup forrige sommer, blev herhjemme sidste år nomineret til Robert-prisen for årets bedste kortfilm.

”Jeg er både glad og stolt, og jeg er i fuld gang med planer om at lave en spillefilm, hvor temaet fra Exit Neverland skal flettes ind i historien,” fortæller Chadi Abdul-Karim, der selv er vokset op i Gellerup, og som har brugt oplevelser fra sin egen ungdom som inspiration til den prisvindende kortfilm.

Uddannet instruktør

Chadi, der blandt andet er autodidakt skuespiller og musiker, har også taget en uddannelse som filminstruktør hos Super8, der er Vestdanmarks filmskole med base i Filmby Aarhus. Exit Neverland var hans afgangsfilm på skolens talenthold i 2013.

Filmen blev indspillet for et meget lille budget med flere lokale amatørskuespillere og hjælp fra gode venner. Scenen var mellem blokkene i Gellerup og Toveshøj, og selv om filmens historie ikke præcis foregår i Gellerup, så er boligområdet en god kulisse.

Lokale talenter søges

Til den nye spillefilm søger Chadi Abdul-Karim igen efter lokale skuespilspirer, som har lyst til at prøve kræfter med filmverdenen. Han forventer allerede inden sommerferien at holde auditions til de forskellige roller. Selve optagelsen af filmen kommer nok til at foregå i august.

”Præcis hvornår det hele falder på plads, ved jeg ikke i dag, men det er tæt på. Så jeg forventer, at vi i starten af juni skal ud og finde vores skuespillere. Så jeg håber, at alle interesserede vil holde øje med bydelsportalen Gellerup.nu eller ICHA film´s facebook-side,” opfordrer den succesrige 36-årige instruktør.

Optagelserne til kortfilen Exit Neverland, som fandt sted på Toveshøj, var på forsiden af Gellerup.nu i november 2013. Nu vil Chadi Abdul-Karim indspille en spillefilm i Gellerup.

Optagelserne til kortfilen Exit Neverland, som fandt sted på Toveshøj, var på forsiden af Gellerup.nu i november 2013. Nu vil Chadi Abdul-Karim indspille en spillefilm i Gellerup.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2015-05 Juni

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2015-05 Juni side 3
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2015-05 Juni

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data