Exit Neverland vinder europæisk filmpris og laves til spillefilm

Chadi Abdul-Karim leder efter lokale skuespillere til ny spillefilm over temaet fra den prisvindende kortfilm Exit Neverland, der blev optaget i Gellerup i 2013

Af Helle Hansen

I april vandt Chadi Abdul-Karims kortfilm Exit Neverland en pris ved European Independent Film Festival i Paris, i kategorien Best Student Film. Exit Neverland, der blev optaget i Toveshøj og Gellerup forrige sommer, blev herhjemme sidste år nomineret til Robert-prisen for årets bedste kortfilm.

”Jeg er både glad og stolt, og jeg er i fuld gang med planer om at lave en spillefilm, hvor temaet fra Exit Neverland skal flettes ind i historien,” fortæller Chadi Abdul-Karim, der selv er vokset op i Gellerup, og som har brugt oplevelser fra sin egen ungdom som inspiration til den prisvindende kortfilm.

Uddannet instruktør
Chadi, der blandt andet er autodidakt skuespiller og musiker, har også taget en uddannelse som filminstruktør hos Super8, der er Vestdanmarks filmskole med base i Filmby Aarhus. Exit Neverland var hans afgangsfilm på skolens talenthold i 2013.

Filmen blev indspillet for et meget lille budget med flere lokale amatørskuespillere og hjælp fra gode venner. Scenen var mellem blokkene i Gellerup og Toveshøj, og selv om filmens historie ikke præcis foregår i Gellerup, så er boligområdet en god kulisse.

Lokale talenter søges
Til den nye spillefilm søger Chadi Abdul-Karim igen efter lokale skuespilspirer, som har lyst til at prøve kræfter med filmverdenen. Han forventer allerede inden sommerferien at holde auditions til de forskellige roller. Selve optagelsen af filmen kommer nok til at foregå i august.

”Præcis hvornår det hele falder på plads, ved jeg ikke i dag, men det er tæt på. Så jeg forventer, at vi i starten af juni skal ud og finde vores skuespillere. Så jeg håber, at alle interesserede vil holde øje med bydelsportalen Gellerup.nu eller ICHA film´s facebook-side,” opfordrer den succesrige 36-årige instruktør.

Optagelserne til kortfilen Exit Neverland, som fandt sted på Toveshøj, var på forsiden af Gellerup.nu i november 2013. Nu vil Chadi Abdul-Karim indspille en spillefilm i Gellerup.

Optagelserne til kortfilen Exit Neverland, som fandt sted på Toveshøj, var på forsiden af Gellerup.nu i november 2013. Nu vil Chadi Abdul-Karim indspille en spillefilm i Gellerup.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt