Grundloven fejres i Gellerup

Fredag den 5. juni bliver der festet for 100-års jubilæet for kvindernes og arbejderklassens stemmeret på Legepladsen ved Klubberne i Gellerup, midt i parken

Alle fra nær og fjern er velkomne til at komme og deltage i festlighederne.

Programmet er stadig under planlægning, men der bliver blandt andet grundlovstaler af folketingsmedlem for Socialdemokratiet og beboer i Gellerupparken Jens Joel, borgmester Jacob Bundsgaard og formanden for Aarhus Integrationsråd, Arzoo Rafiqi.

Der bliver som sædvanlig dans og musik med blandt andet Horn of Africa og Adoon, og Cirkus Tværs kommer med en gøglerforestilling, og der vil også være forskellige konkurrencer.

Der er mulighed for at lege, hygge og få lidt at spise hele eftermiddagen.

Grundlovsarrangementet i Gellerup starter kl. 13 og slutter ca. kl. 16, men allerede kl. 12.30 er der Grundlovsoptog med start fra Beboerhuset Laden – som ender på festpladsen.

Statuen med Grundlovens giver, Christian den 7., til hest på Christiansborgs slotsplads – med ordene ”Folkets kærlighed, min styrke”.  (Foto Anette Hansen).

Statuen med Grundlovens giver, Christian den 7., til hest på Christiansborgs slotsplads – med ordene ”Folkets kærlighed, min styrke”.
(Foto Anette Hansen).
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt