Medierne forvrænger mine udtalelser

Læserbrev

For nogle uger siden havde TV2 Østjylland et indslag med mig, hvor jeg snakkede om at bo i Gellerup. Der blev nævnt mange negative ting, som også Den Korte Avis lavede en artikel om. Overskriften lød: ”Beboer i Gellerup: Man bliver spyttet på, smidt sten efter eller slået”.

Her bliver jeg nævnt kort, hvor der står, at der også er positive ting ved Gellerup, men at jeg ikke fortalte, hvad der var godt ved at bo i Gellerup. Jeg sagde mange ting i interviewet med TV2 Østjylland, men de tog kun de negative ting med. Jeg sagde blandt andet, at folk herude er rigtig hjælpsomme, og at de kommer med ting til mig, som jeg kan bruge i mit nødhjælpsarbejde. Jeg snakker med mange søde mennesker, og i Gellerupbadet leger jeg med søde børn. Et sted, hvor folk fra alle kulturer mødes i fredelig og god forening.

Der er dårlige ting ved Gellerup, men jeg synes, det er på tide, at medierne sætter fokus på de positive ting og ikke altid prøver at sætte Gellerup i et dårligt lys. Jeg har boet i Gellerupparken i 41 år, og der er dårlige ting ved stedet; selvfølgelig er der det, det er der alle steder i Danmark. En ung mand, Chadi Alderbas, ringede til mig, og vi lavede et interview, som ligger på nettet nu. Her udtaler jeg mig om, hvordan jeg har oplevet dette forløb. Efter det blev delt på nettet, blev jeg ringet op af den ansvarlige journalist fra TV2 Østjylland, som undskyldte for indslaget og nævnte, at jeg jo faktisk også sagde nogle positive ting om området.

Hvis TV2 skal være en mere afholdt kanal, skal de også ændre den måde, de skildrer området på. De kunne fortælle om det gode naboskab herude og andre gode oplevelser, man har. Jeg har haft gode oplevelser med TV2, da Kurt Kom Forbi, og da jeg blev Årets Østjyde, så derfor havde jeg ingen problemer med at stille mig frem på tv. I bagklogskabens lys skulle jeg måske have ladet være!

Allan Fisker,
Afdeling 4, Gellerupparken
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Medierne forvrænger mine udtalelser”

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt