Seniorsvømmerne glade for at komme til Gellerup igen

Humøret var højt hos morgensvømmerne fra Århus Senior Svømme & Aktivitetsklub, som kommer langsvejsfra for at svømme i Gellerup Badet

Tekst og foto af Helle Hansen

Det var masser af snak og grin rundt om bordet, da seniorsvømmerne efter sommerpausen igen kunne tage hul på morgensvømningen i Gellerup Badet, som er blevet renoveret hen over sommeren.

De friske morgensvømmere mødes altid til kaffe og rundstykker efter svømmeturen. Og her er armene hævet i glæde over, at Gellerup Badet er åbnet igen.

De friske morgensvømmere mødes altid til kaffe og rundstykker efter svømmeturen. Og her er armene hævet i glæde over, at Gellerup Badet er åbnet igen.

”Det er bare flot i baderummet, og dejligt med de nye toiletter, men vi mangler nogle spejle inde i omklædningsrummet, ” lød nogle af kommentarerne rundt om bordet i det store lokale, da svømmerne mødtes til kaffe og rundstykker efter svømmeturen.

”Gulvet virker glat, når det er vådt, det er ikke så godt, hvis folk kommer til at skride,” lød det også bekymret for flere.

86 år og stadig aktiv
Svømmeklubben, der er bydækkende i Lyseng, Spanien og Ingerslev Stadion udover svømmehallen i Gellerup, har over 300 aktive medlemmer. Rigtig mange af dem svømmer i Gellerup Badet, og de kommer helt fra Egå, Harlev og Kolt-Hasselager.

86-årige Ruth Larsen er alderspræsident blandt svømmerne. Hun har selv været med til at redde Gellerup Badet fra lukning for snart 15 år siden, hvor hun og hendes afdøde mand Henning Larsen var med til at stifte støtteforeningen Gellerup Badets Venner.

Rejser og udflugter
For kort tid siden var 36 af svømmerne afsted på 5-dages tur til Hartzen, hvor de hyggede sig sammen. ”For det drejer sig ikke kun om at svømme,” fortæller Kitte de Pauli, der er aktivitetsformand – og viser et fint program for efterårets aktiviteter, som både byder på udflugter til Marselisborg Slothave og Vor Frue Kirke. Og så er der også juleudflugt og ”Den store julefrokost”.

Læs mere på hjemmesiden: www.senioroplevelser.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt